Besökare

tisdag 7 juni 2016

I Somarens Soliga Dagar...

Soliga dagar -Äääälskar dem!
Man kan inte få nog av att bara vara utomhus och njuta av solen. Maken är likasinnad och även September älskar att kunna gå ut och in i huset, utan att behöva strula med skor och andra utekläder. 
Däremot står jag fast vid min frustration över att temperaturen i helgen var på tok för låg för att vara juni. I söndags hade vi 11 grader i skuggan på baksidan. Rena april-vädret... Idag när hela Sveriges befolkning är tillbaka på sina jobb, då passar det tydligen värmen att drämma på med 20+. Well well, sommaren har 2,5 månad på sig att förbättra sig här i södra Norrlands kustland i alla fall. 

I helgen sprang jag en hel del. Bland annat avklarade jag samma pass som kollegorna körde i tisdags, det vill 2,5 kilometer på tid. Det var fruktansvärt jobbigt och jag förbannar mig själv för att jag är så långsam när jag springer. När jag var yngre hade jag en väldigt fart, men det går ju inte att leva på gamla meriter. Istället är det bara att bita i det sura äpplet och träna för att utvecklas. Som idag. Tisdagsterror på jobbet och det var bestämt att vi skulle springa upp och ner för trapporna till Östra Berget under 20 minuter. Efter 20 meter tyckte jag att det var jobbigt för vader och lår. Benen var som spagetti när vi var klara, men som alltid är känslan efteråt riktigt skön. 

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar