Besökare

fredag 22 februari 2013

Juni 2012


Jag fortsätter återblickarna från 2012 och har nu kommit halvvägs när vi stannar till i juni månad, då jag var gravid i vecka 28.
Efter drygt en månads uppehåll från gymmet på grund av foglossning, Egypten-resa samt sjukdom, gjorde jag en efterlängtad comeback på gymmet.
 
Jag passade även på att köra mycket träning utomhus i det härliga vårvädret.
 
Jag hade tagit mammaledigt från musiken, men hoppade ändå in och gjorde en spelning med min vän och kollega Christer i en härlig skärgårdsmiljö.
Det här kortet togs efter gigget, tjugo över två på natten.
 

Jag laddade även upp rejält för fotbolls-EM, men som vi alla minns blev det en tröstlös besvikelse.
Söndag den 8 juni var vi på middag hos mina föräldrar och den första kvällen på året som vi kunde sitta ute. Bilden ovanför togs från middagsbordet klockan halv nio på kvällen.
Under sommaren fick jag upp ögonen för hur god alkoholfri öl kan vara.
Jag gick in i vecka 30...
...och kramade om mina fina mentorselever som slutade åttan.
 
Jag sålde min ögonsten.
Vi firade en underbar midsommar hos mina föräldrar. Solen sken hela dagen och det var en av de få dagarna på hela sommaren, som var så pass varm att jag kunde gå i bikini ända till klockan halv sju på kvällen.
Jag, brorsan och brorsonen premiärbadade i det 14-gradiga havet.
 
Midsommarafton 22.30
Det värmer faktiskt upp min själv att blicka tillbaka på förra årets första sommarmånad, särskilt eftersom snön nu når ända upp till taket utanför fönstret.
 
Love,
Carro 

6 kommentarer:

 1. Moers,,Helt underbara bilder i din återblick...
  Ja du,då fick du fart på de små grå,utom tävlan,,ja det blev jämt,,Tackar..Nu kommer några lugnare 19 feb,,år..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Tro det lr ej men när jag läser och ser på detta inlägg så SAKNAR jag SOMMAREN med trots att vintern strå mitt hjärta närmast....

  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Ser ut att ha varit en fin sommar!

  SvaraRadera
 4. Oj va jag längtar efter sommaren nu när jag ser dina underbara bilder =) Just nu känns sommaren dock väldigt långt borta då det är alldeles för mycket snö ute.

  Hoppas ni får en mysigt fredag och helg! Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Haha ja verkligen, men det är ett företag som säljer ekologiska varor utav alla de sorter, så dom försöker nog få mig att köpa mer än mat. ;)
  Jag tänkte på engelska men skrev på svenska. Så det kan gå. :D Tur att vi förstod varandra i alla fall för jag som är van att prata engelska kommer på mig med att det fattas ett ord ibland när det kommer till dessa tävlingstermer. Tur att Mr Google finns!

  Härligt med sommarbilder! Verkligen skönt att vi går, och det märks mot ljusare tider. Idag är det dock bra kallt ute, men det är bara att bylsa på sig. :P

  Ha en härlig dag du med! Kraam!

  SvaraRadera
 6. Så fint med sommar, värme och ljusa dagar!

  SvaraRadera