Besökare

måndag 24 oktober 2016

Som en pizza med Extra Allt...

Tänk att man efter drygt 30 år till slut har träffat någon som är mer envis och möjligtvis även mer energisk än en själv. Inte helt otippat talar jag om September Boo, som sekunden efter det att hon vaknat varje morgon, pratar, sjunger och visslar. Gärna på högsta ljudnivå, väl medveten om att vi inte kan hålla oss för skratt då. 
Varje onsdag förbrukar hon lite extra energi på gymnastikträningen och utöver det är badhuset favoritsysslorna. Det tog sin tid, men nu är det bästa hon vet att simma under vattnet. 
Men inte ens några timmar på badhuset dränerar hennes energi. Om hon fick, skulle hon nog vilja och kunna vara uppe till midnatt varje dag. Lägga pussel, leka med dockor och smågubbar inklusive favoriten Spiderman samt kolla på Scooby Doo. Jag vet inte varför, men hon har alltid älskat monster och spöken. 

Utöver det älskar hon att sparka och kasta boll och hon är fascinerad över att människor talar olika språk. Hon skrattar åt norska och vill att min engelska vän Jo ska komma hit oftare, så att Jo får prata med någon som förstår henne, vilket September tycker att hon gör. 

4 år och redan så mycket jag. Redan så mycket Älskling.

Som en pizza med Extra Allt 💖💖💖

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar