Besökare

fredag 17 juni 2016

Alla Prototyper på Plats!!!

 Det händer väldigt mycket p kontoret just nu... okej, jag vet att jag har skrivit det i nästan alla inlägg som handlar om jobb, men nu kokar det faktiskt. Framför allt så har vi fått in precis alla prototyper som vår första kollektion, The Imperial Collection, består av och det ser gaaalet bra ut. Småjusteringar ska såklart göras (som att förkorta snöret på hoodiesen ovan), men det är väldigt nära nu. 
 (Trots 2 storlekar för liten har jag fallit i kärlek med den här toppen...) 
Just magtröjor är ju otroligt inne internationellt sett just nu, så det känns verkligen kul att vi hakar på trenden. Naturligtvis finns det "normal" längd, loose fits etc också, men även en hel del plagg som sticker ut lite, allt baserat på uppkommande världstrender. 
Den här blå färgen alltså... kan verkligen inte få nog av den! 
När vi bara hade den i så kallade tech packs på datorn, såg den snygg ut. I verkligheten och framför allt i solljus - True Love!!!

Nu är det dags att sluta tänka på kläder, åtminstone för sisådär 2 timmar. Förhoppningsvis ska vi kuna ge Italien någon sorts motstånd, även om det ser lite tungt ut, minst sagt. Nya startelva är i alla fall positivt. 
När det du gör inte fungerar, gör något annorlunda liksom...

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar