Besökare

lördag 28 maj 2016

Workout Empire Athletes on Top

 Det är otroligt mycket som händer på Workout Empire-fronten just nu. Bland annat får vi in prototyper på kläder, som till och med ser bättre ut i verkligheten än på bild. Förutom kläderna har vi också våra atleter, som levererar på absolut toppnivå. Law Shala tränade på att stå på toppen (av James Alexander Ellis) redan i januari när vi hade vår kick-off på bland annat Faxe Atletklubb. Kanske kände han redan då på sig att han även skulle stå högst upp på Arnold Classic i Men's Physique nere i Sydafrika... Igår gjorde han nämligen det, vann guld i sin klass på en av världens mest välrenommerade tävlingar (efter riktiga Olympia såklart...). 
Idag var det Frida Paulsen Sterns tur att tävla och hon vann inte bara sin klass, utan även overallen, vilket betyder att hon nu är Sveriges första Bikini Pro genom tiderna! Att vinna ett Pro Card innebär helt nya förutsättningar och en otroligt spännande och häftig framtid väntar nu Frida. 

Vi är självklart otroligt stolta och glada över våra atleters framgångar och att vi sponsrade dem med denna tävling i Sydafrika. 


Glada är vi också över att vi imorse faktiskt nådde 250'000 följare på vår Facebooksida. I nuläget får vi ungefär 50 meddelanden i veckan från personer som tackar för all inspiration vi delar med oss av och det känns verkligen hur kul som helst. 

Som vi säger på jobbet:
"Det här är bara början..."
#restishistory

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar