Besökare

torsdag 26 maj 2016

Aldrig en "Helt Vanlig Dag" på Jobbet

Ingen dag är en den andra lik i mitt jobb. Idag har jag bland annat ringt till Sydafrika och bråkat med en hotellvärd på världens kanske svagaste telefonlinje, och så har vi även haft flera fantastiska klädmodeller på kontoret. Vår stjärndesigner är här på besök några dagar, så på förmiddagen kom några kanontjejer och hjälpte henne med fittingen på tjejkläder. Alla människor är ju olika i figuren, så det gäller att hitta en mellanväg som passar de flesta. 
Efter lunch kom danskungen Niklas Arleryd in och provade killkläderna Vilken show det blev! Ni vet, det räcker ju inte med att kläder är snygga, de måste vara praktiska, får inte skava och måste erbjuda en otrolig rörelsefrihet jämfört med vanliga kläder. Ni kan förstå hur nöjd vår designer var när Niklas gjorde höga splitthopp i luften, "I'll bring him to Barcelona tomorrow" var hennes första kommentar när han hade lämnat kontoret. 

Vi är också glada och stolta över att Niklas kommer att vara en av våra ambassadörer. 
Förutom superdansare och modell, kommer Niklas nästa helg även att göra Söderhamns-premiär i musikbranchen på allvar. Redan klockan 9 på kvällen ska han uppträda i Söderhamns stadspark, så det får ni som bor i krokarna inte missa. Vem vet, kanske det blir några splitthopp även på scenen? 

Love,
Carro 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar