Besökare

tisdag 10 maj 2016

Septembers Turkiet

När vi var i Turkiet hade vi knappt 2 heldagar utan några "projekt" att ro iland och turligt nog, var dessa två dagar även de enda med klarblå himmel. Vi spenderade dessa dagar utomhus från 8 på morgonen, till 6 på kvällen. Det höga tempot i hennes lek, gjorde att hon faktiskt sov 2 timmar i vagnen mitt på dagen, vilket aldrig skulle inträffa här hemma. Sjön suger, som man brukar säga... 

 På det stora hela är vi otroligt glada att September klarade den här resan så bra som hon gjorde. Det var mycket bilåkande fram och tillbaka, kontor, väntetider, shopping i affärer där man inte fick röra saker, oregelbundna mattider... Trots det, så var det glada miner och nästan inte något krångel. 
Som land kan jag verkligen rekommendera Turkiet, då alla människor är väldigt barnkära. Det finns också små lekparker näst intill överallt och det turkiska köket är ju fantastiskt. Vi flög reguljärt med byte i Istanbul och jag ger 5 stjärnor till Turkish Airlines för trevlig personal, barnanpassningen, bra mat (alltid inkluderad, liksom även drycken - även på timmesflygningen mellan Istanbul och Antalya) samt att de faktiskt var det enda flygbolaget som INTE hade någon försening dessa flygdagar. 

De fem nätter vi bodde på hotell, var September på Minidisco varje kväll. Ingen pratade svenska där, men September hade vanan innan från Egypten och hade verkligen hur kul som helst. Hon blev också väldigt god vän med en söt liten flicka från England, Ivy 4 år, och en från Tyskland, Johanna 5 år. Trots att de inte pratade samma språk, lekte de så bra ihop. 

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar