Besökare

lördag 9 april 2016

Friday Night

Igår var jag och spelade på en personalfest för mitt gamla jobb. När jag fick förfrågan var jag först lite skeptisk, då jag till en viss grad hållit isär jobbet med musiken och andra jobb (även om det onekligen har blivit en del skrål till ackeguror på personalfester genom åren ändå...). Med facit i hand är jag otroligt tacksam för att jag tackade ja till gigget, eftersom det var otroligt kul att träffa alla gamla kollegor igen. Alla vänner. Man knyter många band när man jobbar på en arbetsplats i närmare 10 år och att jobba som lärare är kanske ett av världens mest (?) sociala jobb. 

För min del, blev jobbet i sig också uppblandat med party. Först en förskiva i mycket goda vänners lag, med bland annat kvällens absoluta ljuspunkt Anna-Lena


Sedan vankades det buffépå en lokal krog innan jag drog igång underhållningen som jag hade riggat för redan på torsdagen. 
Jag slutade spela vid halv elva och den supertrevliga kvällen med alla fantastiska människor hade nog satt sina spår, för jag hittade den här bilden, tagen klockan halv ett, i mobilen imorse. 


Love,
Carro 


1 kommentar:

  1. Kul att träffa alla goda vänner kan jag tro..Ja mina lövbiffrullar smakade alldeles utmärkt..Haé Kram.

    SvaraRadera