Besökare

söndag 13 mars 2016

Härlig Helg

Man hinner med väldigt mycket på en helg, särskilt när det är bästa tänkbara vintervädret. Det har blivit både längdskidor och pulkabacke i solskenet. 
Igår somnade September redan på vägen till pulkabacken, men det blev ändå en hel del åkningen innan fikapausen. Jag tror inte det finns någon människa i hela världen som tycker bättre om hallonsaft än vad September gör.
Igår var spåren fantastisk fina. Djupa och hårda. Fästet har inte direkt varit något att skryta om man, men naturupplevelsen är fenomenal. 
 Igår kväll var vi hos mina föräldrar på middag. Väldigt god mat och dryck och skärgården närmar sig sakteligen våren, även om isen på nytt har lagt sig. 
Vi kollade även på Melodifestivalen. Det var inte en av mina favoriter som vann och det faktum att endast 14 procent (?) av svenska folket hade röstat på honom, tyder antingen på att vinnarlåten inte är så stark eller att det var ovanligt starkt startfält. Kritikerna tror på det sistnämnda. Själv har jag lite svårt att se hur man lyfter taket med låten på Eurovision. En bra radiolåt är det i alla fall. 

Nu vankas det snart tidig middag och därefter fotboll. Datorn stängs ner för den här veckan och förhoppningsvis hör vi inte ifrån Kina förrän imorgon bitti... 

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar