Besökare

onsdag 22 juli 2015

Besökte Lägenheten

Det blev en väldigt sen gårdagskväll och vi släckte inte lampan förrän klockan tre. Trots det kämpade vi oss upp halv åtta, käkade frukost och gick ner på stranden. På förmiddagen åkte jag lite vattenrutsch (som instagramföljarna fick se film på) och efter lunch hade vi sedan hyrt bil för att ka till vår lägenhet.

Lägenheten ligger drygt trettio minuter med bil från hotellet och jag var ganska stolt när jag hittade rätt avfart på första försöket. 

Mindre stolta var vi dock när vi insåg att det var marknadsdag precis utanför vår lägenhet, på samma gata till och med. Det innebar att vi inte kunde köra den vanliga vägen till lägenheten och eftersom vi inte hittar så bra ännu, bestämde vi oss för att promenera genom marknaden. Den var enormt stor och fyllde två vägar med riktigt bra priser på kläder och leksaker mm.  
Utsikten från vårt major bedroom
 Vi klev för första gången in i vår lägenhet, men hela resorten är ännu inte klar. Det byggs fortfarande och slutstädningen är inte gjord. Flera familjer har ändå redan flyttat in och intrycket är otroligt positivt. Vi bytte som några vet lägenhet från våning tre till våning åtta och ja... det är snuskigt högt. Men man behöver ju inte kolla rakt ner i marken om man inte vill. 
Utsikt över poolen från balkongen
 
Film från poolområdet där det även fanns en snackbar med riktigt bra priser
 Relaxavdelningen med svala rum och jacuzzi. 
Hamam

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar