Besökare

måndag 20 juli 2015

Platinum Guests: Check!

I morse började vi dagen med en strandpromenad, efter frukost. Vanligtvis när vi är utomlands brukar vi börja dagen med morgonpromenad, men eftersom vi går så mycket varje dag, så har vi insett att det är klokt att sova en halvtimme extra på morgnarna istället. 
Vi gick bort till minihamnen som ligger intill hotellet där även dagsbåtarna går ifrån. Imponerande skepp och alltid mycket folk vid avgång. 
Igår kom vi i säng ganska sent. Jag tror att klockan blev strax efter två innan vi släckte lampan. Nytt för i år är att vi delar vissa saker med vårt spritt nya systerhotell, som ligger bredvid och även skymtas i bakgrunden av kortet ovan. Det innebär bara positiva saker, som att man exempelvis satsar extra mycket på underhållningen. Igår spelade ett 11-mannaband på stranden till klockan tolv på natten. Riktigt duktiga var de dessutom. 

 Idag var det Olympic Games på hotellet. Vi deltog inte, men kikade lite på hur turister kämpade i för dagen uppsattta hinder. Det var även särskilda aktiviteter för barn, bland annat tjuridning och liknande hinderbanor som för dem var uppbyggt på stranden. Uppskattat av alla!


Idag fick vi även reda på att vi var uppgraderade som hotellgäster. Vi har nu gått från att vara silvergäster, till guldgäster och slutligen kommit upp till högsta trappsteget: att bli Platinagäster. Det firade vi med att stanna kvar vid poolen till halv åtta ikväll och sedvanlig ordning är vi nu lite sena till middagen...

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar