Besökare

måndag 27 juli 2015

Summer Nights

Svenska sommaren kan vara båda vacker, varm och underbar på många sätt och vis. Vad vi dock sällan upplever i detta avlånga land, åtminstone inte där vi bor, är varma sommarkvällar och definitivt inte varma sommarnätter.

Därför är kvällarna och nätterna i Turkiet extra mysiga och vi har nyttjat dem till fullo. Efter middagen vid halv tio-tio har vi suttit en av de stora balkongerna och blickat ut över hotellets pool som slingrar sig med mot stranden.

Därefter har vi gått ned till beachbaren där liveband har spelat till midnatt. Jag har hoppat runt på dansgolvet som en studsboll och haft det väldigt kul - och svettigt.

På onsdagen var det ju White Sensation Party och DJ istället, vilket var riktigt häftigt med extremt mycket folk från vårt hotell och systerhotellet.

Efter stängning har vi alltid promenerat på stranden och njutit av den sköna luften, stjärnklara himlen och vågorna som slår mot stranden. Det är mycket folk på stranden; i alla åldrar och även familjer. Ganska många badar, så även vi, men bara i vattenbrynet av respekt för att havet är stort och mörkt.

Vi har lagt oss mellan halv två och fyra varje natt och när klockan har ringt efter sju, har vi varit allt annat än pigga. Vetskapen av att en ny underbar dag väntar, har alltid fått oss ur sängen. Det gäller att nyttja tiden effektivt...

Love,
En mobilbloggande Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar