Besökare

tisdag 23 juni 2015

Sommarträningen

Dagsformen
Det här med sommar, semester och träning går inte alltid ihop. Man vill ju gärna njuta till fullo när man är ledig efter ett arbetsår, samtidigt som många vill värna om just sommarformen. För egen del tränade jag på ganska hårt under våren och var nöjd med formen innan vi åkte till Turkiet i slutet av maj. 

Efter en vecka med All Inclusive, efterföljande "Välkommen Hem"-helg (som Älskling så fint kallade det när jag fortsatte njuta av god mat och dryck) och därpå diverse avslutningar och midsommar med mera, är det dags att hitta någon form av hälsosam rutin. Anledningarna till det är många. Främst så mår man så mycket bättre när man tar hand om kroppen; man sover bättre på nätterna och orkar mer på dagarna. För att nyttja livet och framför allt sommaren till fullo behöver man vara i fysiskt gott skick. Sedan ska jag inte sticka under stolen med att jag har några (läs 5) nya bikinis som jag gärna vill ta med till Turkiet om fyra veckor. I dagsläget passar de inte. Rent praktiskt så skulle insidan av låren må bra av några centimeter kortare omfång, för att undvika skavsår när man går och springer i korta shorts, bikini, klänning och kjol... Samtidigt finns inte tillräcklig anledning och inte heller motivation till att köra gasen i botten, så den närmsta tiden handlar det om en försiktig slipning av formen. 

Och hur ser planen ut för denna slipning då?

Jag ska köra någon form av cardio varje dag. Det sker främst på morgonen, så att jag är tillbaka senast halv sju, eftersom Älskling är på jobbet vid sju. Jag föredrar löpning i skönt tempo och varvar detta med intervallpass 2 gånger i veckan. 

Jag siktar på 4 styrkepass på gymmet i veckan, men accepterar om det bara blir 3. 

26 dagar kvar till Turkiet - nedräkningen har börjat!

Love,
Carro 

1 kommentar:

  1. Mors,Blev lite fundersam vilken du var när jag läste Caroline i mailet,sen när jag öppnade blev det bekant..Klart att du ska ta det lite lugnt och njuta av det goda som sommaren för med sig,Turkiet hägrar ju senare,då har du säkert trimmat kroppen så den passar i dina nya Bikinis..
    Ja denna dagen i Uppsala är varm o go,men det ska bli regn spår dom,,skit..Haé Kram.

    SvaraRadera