Besökare

onsdag 24 juni 2015

Till September Boo

 Nu när Sverige inte bjuder på något som helst sommarväder, är det mysigt att flasha tillbaka till vår toppenresa till Turkiet för en knapp månad sedan. 
Det här inlägget tillägnas således älskade September Boo: 

Du kan inte läsa än, men tillsammans kan vi kolla på bilderna och prata om hur underbart vi hade det tillsammans med mormor på Pegasos Royal i Incekum. När du sedan blir större kan du, om du vill, gå tillbaka och läsa texten själv...

Vi väckte dig klockan två på natten, då morfar körde ner oss till Arlanda. Du sov drygt halva resan ner, men precis när vi körde upp vid terminalen så vaknade du. Att springa runt på Arlanda var väldigt roligt och du ville dra ditt handbagage själv, som alla vuxna gjorde. Du tyckte väldigt mycket om att flyga, eller åtminstone när planet lyfte och när det svajade till i luften. Flygningen gick väldigt bra och du sov en halvtimme i mormors knä. Sedan vaknade du och tjöt av skratt när vi flög genom ovädret före landning. 
Väl på plats, hade vi det nästan för bra för att vara sant. Du var så duktig, September. Trots att du har så många myror i brallan, så kunde vi äta frukost, lunch och middag varje dag utan något som helst avbrott eller gnäll. Du tyckte bäst om de grillade hamburgarna och pommes fritesen och till frukost käkade du pannkakor med chokladsås. 
 Som jag hade lovat dig flera veckor innan vi åkte, så fick du äta precis så mycket glass som du ville. Det fanns två glasskiosker på hotellområdet och du tyckte att det var lite sent att de öppnade först klockan 11 på dagen. Därför började du alltid med att äta två glassar i rad. En dag åt du tre glassar i rad och sedan sov du sött i 2,5 timme i vagnen. 

Vi började ju skramla i hotellrummet redan klockan sju på morgonen så att du vaknade och vi kom oftast ner till poolen vid halv nio efter frukosten. Du och jag var alltid ensamma i barnpoolen till en början, men det fylldes på med barn allt eftersom. Klockan 10 började vattnet forsa i vattenrutchkanorna och då lekte vi slut på energin innan det var dags för glassen. 

Vid halv tolv sov du sedan djupt 2 timmar i din vagn varje dag och då passade jag och mormor på att steka på stranden. Sedan käkade vi lunch och fortsatte dagen med att gräva, bygga och leka i sanden. De första dagarna var det så höga vågor att vi inte fick bada för badvakten, men därefter tyckte du väldigt mycket om vattnet. Den varmaste dagen badade vi drygt en timme i havet i sträck. All lek och glass tog på krafterna, så du somnade oftast före nio på kvällen. Då passade jag och mormor på att mysa med en drink, ibland i lobbyn och ibland på en jättemysig utomhusbar. 

Det finns inte ord för hur duktig du var under hela resan och jag är säker på att vi alla tre njöt till fullo varje sekund. 
(Utom precis innan vi skulle gå på planet på hemresan, då din mage pajade och du låg på marken och skrek i plågor. Som tur var gick det över på 10 minuter, även om jag förstår att de minuterna var väldigt långa för dig. Du är otroligt tapper, kära barn...)

Flygresan hem gick också väldigt bra. Precis som på nedresan, tyckte du bäst om när vi kom i luftgropar. Det var ganska stökigt väder i Europa, så stundtals blev det väldigt hoppigt i planet. På Arlanda hämtade morfar oss och du blev så glad när du såg honom. Glädjen i dina ögon när vi sedan kom hem till Älskling, var obeskrivlig. 

September Boo, du ska veta att du förgyllde resan till 100%.
Älskar dig.

Love,
Carro Inga kommentarer:

Skicka en kommentar