Besökare

söndag 28 december 2014

Familjefesten - Del 1

Förra året blev Familjefesten en riktig succé och vi är alla exalterade över att årets upplaga till och med blev ännu bättre. 
Mer folk, mer för barnen, bättre kamp och mycket annat hade finslipats.

 Det var en mäktig stämning i idrottshallen och publiken gav sin fulla support under hela tillställningen.
 Erik Bäcklin lyfte bland annat ut Toro två gånger i rad i sin brottningsgren och även Robban spöade Pansar. I duellen vann både jag och Linnea våra kamper mot Amazon, men Bullet rådde ingen av oss på. Vi som var där förra året, visste att Pansar är en otrolig underhållare och han offrade sig väldigt mycket för att barnen på arenan skulle få en riktigt minnesvärd dag. Mer bilder från det kommer imorgon. 
 Dagens största personlighet var dock utan minsta tvekan Christy "Bullet" Bacon. En fantastiskt ödmjuk, jordnära och på alla sätt och vis underbar människa. Hon var även fenomenal i alla grenar och gjorde i tävlingen även sitt livs första repklättring - med enbart armstyrka!!! De flesta av oss har någon "favoritgladiator" och jag är ganska säker på att "Bullet" (tillsammans med barncharmören Pansar) efter gårdagen står högst på söderhamnarnas favoritlista över Gladiatorer. 
Hon toppar utan tvekan min.
Hur gick tävlingen då? 
TV-kändisarna ledde med 3 poäng och därmed 3 sekunder inför den avslutande hinderbanan och dessvärre drygade de även ut den ledningen och gick vinnande ur den stora utmaningen. 

Mer bilder kommer senare!

Love,
Carro 

2 kommentarer:

  1. Oj,det var ett kul arrangemang,mycket folk på läktaren oxå skitkul..
    Nä det är bäst att tjejerna får roa sig själva,tror Catrin drömt om denna resa rätt länge,,hennes döttrar och mamma,räcker bra som sällskap..
    Nu är det inte många dagar kvar att nöta ut av 2014..Haé fortsatt bra.Kram.

    SvaraRadera
  2. Låter som en fantastisk dag. Synd jag inte var hemma och kunde uppleva den..

    SvaraRadera