Besökare

tisdag 26 augusti 2014

Mission "Uppförsbacke" Completed

Efter nästan en veckas uppehåll från gymmet på grund av förkylning, var jag idag tillbaka i träningskläderna igen. Hua! vilka griller det sätter i huvudet när man inte kan träna. Nuförtiden är jag otroligt noga med att verkligen vänta tills kroppen är redo för träning efter en förkylning.

 Jag startade upp träningsveckan med ett benpass och det kändes helt okej. Det är lite frustrerande att jag ännu inte ser musklernas definitioner tillräckligt, men i läget jag är i nu, gäller det att inte stressa. Det är trots allt nästan tre månader till tävling.
För tillfället försöker jag att stressa och plåga kroppen så lite som möjligt, men ändå så pass att jag följer en bra "kurva". Efter drygt tre månaders insomningsbesvär var det först för en vecka sedan som September började somna i "vettig" tid på kvällarna och det har i ärlighetens namn varit lite stressande. Annars brukar jag köra morgoncardio slaviskt no matter what, men kroppen har känts sliten. Inte av träning, utan av brist på tillräckligt mycket djupsömn. Därför har jag också fortsatt med den periodiska fastan i kombination med mindre cardio och så får det förbli tills kurvan börjar att plana ut. 

Love,
Carro 

4 kommentarer:

 1. Hej kan inte du göra ett inlägg vilka övningar du gör när du tränar dom olika muskelgrpperna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska försöka att göra det. Måste ta med mig en annan kamera då, eller ta mig i kragen och skaffa en mobil värd namnet ;-)

   Radera
 2. Du kan göra ett inlägg om det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska försöka fota och göra inlägg allt eftersom :)

   Radera