Besökare

måndag 26 maj 2014

Trubbel i Paradiset

Igår lekte September glatt på stranden hela dagen, bortsett från hennes lunchvila i skuggan. Vid tretiden gick mina älsklingar upp till rummet för att kolla på F1 och då gick batterierna helt ur September. Hon låg uppkrupen i sängen och kollade på DVD resten av eftermiddagen sov/vilade i vagnen medan vi käkade middag. Innan vi la oss visade det sig att hon hade 40,1 graders feber, vilket också är det högsta hon har någonsin haft.


På toppenhumör hela gårdagen... 
 
Imorse vaknade hon med 39,6 graders feber och vi uppsökte därför en läkare. Det visade sig att hon hade en halsinfektion samt öroninflammation. Den sistnämnda en rejäl variant som vi ska kolla upp igen på onsdag. Hursomhelst så började hon med antibiotikan, så förhoppningsvis är hon piggare redan imorgon. Idag går jag och Älskling skift och turas om att vara med lillfröken på hotellrummet. Det går trots omständigheterna ganska bra och vi gör vårt bästa för att hålla uppe gårdagens positiva semesterstämning.
 
Jag tog en kvällspromenad med lillan i ett av hotellets pool områden  i väntan på middag.
Lagom till efterrätterna vaknade hon, men ville absolut inte ha något. Hon föredrog att kolla på Nicke Nyfiken i Älsklings famn. Det är inte lätt att vara sjuk. Särskilt inte på semestern... 

Love,
Carro 

3 kommentarer:

 1. Men stackaren, Var inte hon sjuk sist ni var iväg också? Vilken otur hon har. Hoppas hon snabbt piggar på sig av pencillinkuren igen!
  Ha det så fortsatt underbart nu!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppas hon mår bättre snart!
  I övrigt ser ni ut att ha en bra semester! :-)

  SvaraRadera
 3. Stackars September,,hoppas hon piggar på sig..Inte kul att vara krasslig i värmen..Haé Kram.

  SvaraRadera