Besökare

onsdag 28 maj 2014

Lägeskoll: Onsdag Morgon

 På dagarna ligger temperaturen mellan 27-29 grader och det fläktar otroligt skönt. Förrädiskt för alla de oerfarna soldyrkarna på stranden, som inte smörjer in sig tillräckligt och drar på sig den ena brännskadan efter den andra. Temperaturen på natten ligger runt 20 grader, så vi har även väldigt behagliga kvällar. Återkommer med någon riktigt sliskig uppdatering på all god mat som jag stoppar i mig. Den håller verkligen världsklass!
I resans fokus står dock, såklart, September. Hon har ätit antibiotika i två dagar och febern är nu borta. Inte smärtan däremot, som ibland kommer väldigt explosivt. Inflammationen sitter i mellanörat och i kombination med de väldigt infekterade halsmandlarna, har hon det stundtals riktigt tufft och annars "bara" tufft.

Efter att inte ha ätit någonting och druckit väldigt små mängder, började hon igår att dricka bra och äta lite grand i alla fall. Hennes ögon är piggare och hon har börjat busa lite. Dessvärre slog öronvärken in så illa i natt när hon vaknade, att vi valde att ta henne till sjukhus. Väl på sjukhuset var hon lugn och på sitt charmigaste humör. Vi fick några nya mediciner och hoppas nu på att tillfrisknandet fortsätter åt rätt håll.

Sådan mor...
 ..sådan dotter.
Vi kom tillbaka från sjukhuset halv fem i morse, så just nu ligger lillstackarn fortfarande och sover. Själv har jag ätit frukost och ska nu träffa läkaren, eftersom vi hade ett återbesök inbokat sedan i måndags. Det blir mest att skriva papper, så September får sova vidare.

Håller nu tummarna för att smärta, inflammation, infektion och sjukdomselände försvinner helt. Snabbt.

Love,
Carro 

2 kommentarer:

  1. Men fy vad jobbigt för lillan! Hoppas hon kryar på sig snabbt nu så hon också får njuta av semestern! :) Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller mina tummar för att September ska friskna till fort som attan..Men att hon börjar äta och busa lite är ju ett gott tecken..Haé kram.

    SvaraRadera