Besökare

söndag 25 maj 2014

Första Dagen i Turkiet

 Nu har vi snart avklarat första dagen här nere på Hotel Royal Dragon i Turkiet. Vi har 28 grader i skuggan och en ytterst behaglig vind. September har lekt nästan hela dagen i sanden och vi har även njutit av massor av god mat. Första ölen slank ner redan klockan tio i förmiddags, mest för att få in den äkta semesterlunken.
Resan ner gick väldigt bra. Att barn kan vara vaken länge, är för oss ingen nyhet. Men att vara vaken och på strålande humör, det är få förunnat. September sov nämligen inte en blund på hela flygresan, utan ägnade sig istället åt att klättra upp och ned i mitt säte kanske 200 gånger, stå och hoppa i mitt knä och försöka flirta med alla resenärer. När vi satt oss i anslutningsbussen, klockan tolv på natten, började hon med att sjunga/yla något som liknande snapsvisor, innan hon till slut somnade i bussen på väg till hotellet. 

Väl inne på hotellrummet vägrade hon att sova i sin säng, utan somnade för första gången på ett och ett halv åt i vår dubbelsäng. Som tur var den gigantisk, liksom vårt rum. De visste kanske att vi hade med oss ett energiknippe som behövde stora ytor att springa omkring på.

Love,
Carro 

2 kommentarer:

  1. Tränar du något när du är på semester eller kör du på hel vila då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är olika. Vissa gånger kör jag tre pass om dagen och hittills inte ett enda pass. Men det är också min första vila i år, så den är behövlig och befogad. Annars blir det oftast morgoncardio och styrka ca 5 dagar av 7 när jag är utomlands :-)

      Radera