Besökare

fredag 1 november 2013

Deff Vecka 2: Analys av Framgång

Då var det fredag och dags för resultatkoll igen. Jag kunde idag konstatera -2,0 kg den senaste veckan, vilket var betydligt mer än vad jag hade förväntat mig med tanke på hur lite cardio jag kör. Som tur är så finns det alltid förklaringar, både till bra och dåliga resultat. För min del handlar de snabba resultaten i början av dieten om att jag de senaste månaderna inte körde någon cardio alls, samt att jag låg på ett väldigt högt kaloriintag. Kroppen blir därför lite chockad i början och släpper ifrån sig kilon snabbt. Dock inte muskler eftersom jag äter väldigt mycket protein och BCAA.
 
Men det handlar självklart inte bara om kosten. Träningen är otroligt viktig också och här vill jag understryka att jag verkligen kör slut på mig. Varje pass. Man får inte vika sig när det tar emot, utan då gäller det bara att växla upp. Som i onsdags när jag var ute och sprang för första gången på länge. Benen kändes starka, så jag gick dumt nog ut med alldeles för högt tempo. Efter tio minuter var jag så slut, att jag nästan hade kunnat ringa efter en taxi för att ta mig hem. Men jag vet att det är det ögonblicket, precis det ögonblicket, som skiljer framgång från misslyckande.
Det är just då, när hjärtat slår som hårdast, som jag ger mig själv förutsättningarna för att bli så bra som jag har kapacitet till.
 
Efter knappt trettio minuter satt jag nyckeln i dörren hemma. Jag la mig på golvet lät pulsen sjunka till en behaglig nivå och påminde mig själv om att det var bra. Bra kämpat.  
 
Love,
Carro 

8 kommentarer:

 1. Haha ja, och på tal om det så har jag faktiskt köpt choklad idag. Kolla på istagram. ;)
  Huvudet upp och fötterna ner här i alla fall.

  Bra kämpat!!

  Hoppas att du har en fin dag! Kraam!

  SvaraRadera
 2. Superbra jobbat !! Trevlig Helloween 🎃 / Tyrosin

  SvaraRadera
 3. Tänkte faktiskt på dig när jag hittade sidan, mycket blingbling och show-kläder!

  SvaraRadera
 4. Du är så inspirerande!

  Tänkte kolla om du vet någonstans man kan göra en fet och muskelmätning i närheten av Söderhamn/Gävle?
  /J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)
   Gå in på Hälsostudion på söder i Gävle. Seppo kan hjälpa dig med det :-)

   Radera
  2. Spelar de någon roll hur man ser ut om man ska göra en sådan mätning? Kan man göra den även om man är lite större?

   Radera
  3. Det kan man absolut göra. Det är jättebra att göra det så "tidigt" som möjligt, för då kan man lätt följa sin utveckling, vilket brukar vara otroooligt motiverande. Han har en grym maskin, skriver in några siffror och sätter på en platta på armen, sen är det klart på någon minut :)

   Radera
 5. Vet du om man behöver boka tid eller om man bara kan titta in och göra de? Och vad kostar de?
  Får inte svar av dom på mailen..

  Tack för dina svar och din inspiration! :-)

  SvaraRadera