Besökare

lördag 2 november 2013

Fitness Music & Family

Jag kallar ju den här bloggen för Carros Fitness Music & Family och idag är en dag som återspeglar det namnet väldigt bra. Klockan åtta hämtade vi in September till sovrummet, där hon direkt drog igång sin energiska show. Att softa igång morgnar har aldrig varit hennes grej, utan det har alltid varit All In direkt.
Älskling byter just nu däck på min bil och därefter ska vi alla åka iväg till gymmet. När vi kommer därifrån vankas det lunch och sömn för lillan. Kanske passar även jag på att sova en timme också, för jag ska jobba ikväll. Klockan fyra är det Manchester United på TV (till skillnad från förra helgen när jag blev sååå otroligt besviken...). Ikväll väntar som sagt sedan gig på The Winchester, en krog i min hemstad. Det blir mycket rock och pop på repertoaren, något som jag själv gillar väldigt mycket.
 
Fitness. Music. Family.
- 
It's my Life.
 
Love,
Carro  
 
 

6 kommentarer:

 1. Hej du,,Ja kul att September håller igång så ni inte somnar om..Hoppas du får en kul spelkväll..
  Jag kollar ut genom fönstret ser grått ut,inget blått på himlen..Ska fixa melodikrysset innan jag går ut på bym..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja som om det inte räcker med att papsen är dålig, nu är det mamsens tur också. :( Hoppas verkligen att allt går bra! Även om det är en tuff behandling med cellgifter och grejer efter op. :P

  Dom tre ledorden gäller mycket här också. Även om jag bara spelar musik i form utav att lyssna på den. :)

  Kraam tebax!! <3

  SvaraRadera
 3. Vad fina ni är! ni är så lika också. hoppas ni får en underbar lördag och att giget ikväll går bra. Själv ska jag på lite fest ikväll och hoppas på att kunna slappna av och inte stressa hem till dottern haha. Sambon är så bra pappa, men man oroar sig alltid lite ändå när man är hemifrån tycker jag :P.

  Kram på er <3

  SvaraRadera
 4. Fina ni är! :-)

  SvaraRadera
 5. Jösses så tösen växer!!! Har ju lite glömt bort hur snabbt det går när de är små, nu när mina egna är så stora. :-)
  sv:
  Hahaha Ja, det kanske vi ska införa, att kidsen ringer innan de kommer och knackar på. ;-)
  Ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Oj, så stor lilla September blivit! Länge sen jag tittade in hos dig! Hoppas kvällen blev riktigt kanonbra! Kramiz

  SvaraRadera