Besökare

lördag 26 oktober 2013

Gym Hardcore

Idag på förmiddagen var hela familjen på gymmet. Brorsan och hans fru var också där, så jag och bror körde ett riktigt bra ryggpass inkluderande bland annat tre olika roddövningar. Jag kände mig totalt mörbultad när jag åkte från gymmet. Det är verkligen värdefullt att kunna träna med en partner, men tyvärr finns det inte riktigt utrymme för sådan kontinuerlig samträning i mitt liv just nu. 
 
När vi kom hem käkade vi lunch och därefter somnade lillan som en stock i vagnen. Även jag passade på att ta en timmes lång powernap, vilket var väldigt skönt. Särskilt med tanke på att jag ska jobba ikväll. Jag hade egentligen planerat in ledighet den här helgen, men när de ringde om ett Sista Minuten-gig från ett för mig nytt spelställe i början av veckan, kunde jag inte tacka nej.
 
Lillan sover fortfarande och här hemma är det nu fotboll för fulla slantar. Först ärkerivalerna Arsenal, sedan United och sist har vi El Classico.
 
Hoppas ni har en fortsatt fin lördag!
 
Love,
Carro 

2 kommentarer:

 1. Ja det är kanske inte rätt tid att bygga upp det nu kanske. Se om dom ser till att skotta där under vintern eller ej. :)

  Här firas det med att klä ut sig denna helgen, men nästa helg så är det den riktiga alla helgon dag när man smyckar gravarna.

  Haha ja hade jag sett på fotboll på teven så hade det nog varit rena rama sömnpillret. ;)

  Kramelikraam!!

  SvaraRadera
 2. Hej Carro,,jo visst jag mår bra,,bara vädret emot,gråtrist med regnet hängande i luften,,Ja men visst är det roligare att träna tillsammans med nära och kära..Hoppas du får ett bra Gigg på nya stället..Haé Kram.

  SvaraRadera