Besökare

tisdag 9 april 2013

Dagens träning i ord: Jobbigt. Svettigt. Ganska Mycket J*vligt.

Idag fick vi hem ett paket från Gymgrossisten. Toppen på bilden låg bland annat i paketet och den fick sig en premiärträning på gymmet strax därefter. Biceps och mage. Jag brukar inte köra de två muskelgrupperna tillsammans, men jag råkade ha träningsvärk i alla andra muskler, så det fick bli så den här gången. Kan låta som ett smörpass på pappret, men jag körde verkligen slut på mig.
 
Bicepspasset såg ut så här: Alternerande hantelcurl 4 set, Hammercurls 3 set, Koncentrerad curl i maskin 3 set + 1 dropset, Repcurl i cablecrossen 4 set.
 
Just nu strävar jag efter att köra 10 repetitioner per set. Finns det ork kvar, kör jag självklart fler och höjer sedan vikten. Det är ett fel många annars gör: Slutar när de har kommit till det planerade antalet repetitioner, oavsett om det finns ork kvar eller ej. 
 
För att träningen ska ge resultat måste man frångå det bekväma och acceptera att det är jobbigt, svettigt och stundtals lite jävligt.
 
Ganska mycket jävligt var det för mig under dagens pass på crosstrainern, som jag körde direkt när jag kom hem från gymmet. Jag hade kunnat ge upp efter 10 minuter, men körde självklart på mina 30 minuter. Nu efteråt är det en uuuuunderbar känsla. Värt varje sekund.
 
Hoppas ni får en fin kväll!
 
Love,
Carro 
 


1 kommentar:

  1. Så härligt med ett tufft pass! Längtar till jag får..

    Men klarblå himmel och 5 minus är ju helt underbart det med! :)

    Kram

    SvaraRadera