Besökare

tisdag 9 april 2013

Facebook Fortsätter F*cka

Otillåten bild
 
På frågan om du kan tänka dig att betala för Facebook, svarar :
¤ 95,75% Nej, då går jag ur
¤ 2,38% Ja, om jag slipper reklamen
¤ 1,9% Ja, det är rimligt.
 
 Med tanke på hur få det är som kan tänka sig att betala till Facebook, kan man ju tycka att de borde värna om de användare som faktiskt vill betala. Jag tillhör ju de där 1,9% som gärna vill betala för att kunna nå ut till fler personer och i helgen minns ni kanske den där bilden om kost och träning nedan som jag inte fick marknadsföra?
 Otillåten bild
 
Bilden överst tänkte jag marknadsföra i söndags. Fick åter igen ett mail från Facebook-teamet om att den inte godkändes för att det var mer än 20% text i bilden. Och som alla som förstår sig på enkla matematiska begrepp som procent ser, så är det absolut inte mer än 20% text.
 
Facebook Fortsätter F*ucka
Upp...
 
Love,
Carro 
 

5 kommentarer:

 1. Samma uppvaknande idag tyvärr, så jag hoppas verkligen att dom är klara snart. :P
  Tyckte att det var lite kul och vända på det hela, vaniljkaka med äppelsås istället för tvärtom. :) Men detta kaseinet är bara så gott! Älskar också vaniljsås så brukar att äta det precis som du hihi.

  Facebook har tydligen kommit på att det är ett väldigt bra sätt för företag att marknadsgöra sig och vill så klart ha en bit utav kakan, nu när vi talar om kakor. ;)

  Ha en härlig dag nu! Kraam!

  SvaraRadera
 2. men jösses... facebook är verkligen lite underliga!

  SvaraRadera
 3. Hej Carro,,Jävla Facebook,jag blir ganska trött på all reklam som har kommit in,,man ska gilla både här och där,så kan man vinna...
  Jag har grunnat ett tag på att lägga ner skiten..
  Men annars så mår jag skitbra,,taskigt bara att våren är så seg..
  Men snart drar jag till Cypern 2 veckor,ska bli skönt..Haé Kram.

  SvaraRadera
 4. Snälla nån, Det är väl inte i närheten av 20% text på bilden! måste vara som någon annan skrev att det är nåt program som väljer bort bilder, för en vanlig människa lär väl se vad som är okej eller inte? Tröttsamt!

  SvaraRadera
 5. Men va konstigt att du inte får lägga upp bilderna =(

  kram

  SvaraRadera