Besökare

måndag 25 mars 2013

Sjuk - Sjukare - Sjukast

Vi är tre sjuklingar i familjen Öberg nu.
Först har vi September som nu går in i sin sjunde sjuka vecka. Som om det inte vore nog med hosta och feber, så drog hon på sig magsjuka i fredags natt. Till en början trodde vi att det kanske bara var på grund av tänderna som snart borde ploppa upp...
Oförskämt pigg sjukling
... men när Älskling natten efteråt åkte på Magsjuka De Luxe, förstod vi att det nog inte rörde sig om några uppkommande tänder. Under gårdagen blev även jag illamående, men istället för en typisk magsjuka åkte jag på feber som slog ut mig totalt med frossa och svettningar om vartannat.
Jag har liksom inget mellanting: antingen är jag pigg som en mört eller helt däckad. Mystiskt.
Lämpligt nog var Älskling piggare på kvällen och kunde natta lillan. Jag somnade sju och bortsett från ett snabbt vak, så sov både jag och September till åtta i morse.
Idag mår vi alla lite bättre, som tur är. För min del blir det dock inte många knop. Jag varvar att ligga i soffan med att ligga på golvet och titta på September som baklänges ålar omkring i vardagsrummet, när hon inte utforskar huset i sin gåstol.
 
Hoppas ni har
en piggare start på veckan!
 
Love,
Carro 
 

 


4 kommentarer:

 1. Krya på er och ta hand om er!!
  Nu har jag skrivit och länkat till dej på min sida hoppas det är ok!
  Jag har ju berättat för alla hur bra ditt upplägg är ;-)
  Så då kanske det kommer fler kunder!

  Jag tänker skriva om min utmaning på bloggen!!!
  Min stora vandring mm!

  Kram och krya på dej'
  Annette

  SvaraRadera
 2. Men fy vad trist och inte ett dugg roligt att vara sjuk och magsjuka som är det värsta! Hoppas ni alla piggnar till snabbt! Kram
  Ingela

  SvaraRadera
 3. Usch vad tråkigt. Krya på er!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Men stackars er och stackars liten som är så sjuk hela tiden. Förstår inte att det aldrig ger sig, tycker att alla är sjuka hela tiden. Nu får våren och sommaren komma så vi slipper alla sjukdomar.

  Kram på er

  SvaraRadera