Besökare

måndag 18 mars 2013

Nöjd Dotter - Nöjd Mamma

Mätt och nöjd tjej 
Min mamma kollade förvånat på mig när jag sa att jag ville ha en matberedare i födelsedagspresent. Med tanke på att jag nästan aldrig lagar mat, så var hennes reaktion inte så konstig. Jag har haft en matberedare, men den slutade fungera för några år sedan och jag kan inte riktigt förklara hur jag kunde komma på att jag nu ville ha en ny.
Igår fick jag i alla fall den här riktigt vassa maskinen och redan idag invigde jag den. Jag lagade för första gången mat åt September och till min stora glädje åt hon den med god aptit. Till skillnad mot barnmaten på burk, så både luktade och smakade den här maten fräscht.
 
Eftersom jag är väldigt intresserad och har stora kunskaper när det gäller god kosthållning, är det egentligen lite Waste of Talent att jag inte lagar mer mat än vad jag gör. Kanske. Kanske kanske kanske blir det ändring på det framöver.
 
Love,
Carro 

3 kommentarer:

 1. I en mixer går det ju faktiskt och göra massa goda smoothies också. Är jag på tok för dålig på även om jag äger både en matberedare och en ren mixer.... Ändring på det!
  Tycker helt klart du skall börja laga mer mat, så länge du delar med dig av recepten till oss! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Det är aldrig försent att lära sig. ;-)
  sv:
  Tack! Ja, jag mår absolut mycket bättre nu! Härligt att känna styrkan, förmågan och hållningen i kroppen. :-)

  Ha en riktigt bra fortsättning på veckan. :-)

  SvaraRadera
 3. Men oj så duktig dfu är. Jagh ar aldrig lagat en matbit till mina. Smakportioner går ju också att köpa =)

  Ella började äta vår mat strax innan hon blev året, Elin kommer nog inet vara där då hon är bra mycket mer kräsen och hulkar upp allt jag ger henne =)
  Kanske skulle jag laga mat till henne och se om hon äter då?! hihi

  krma

  SvaraRadera