Besökare

tisdag 19 mars 2013

Cool Tjej

 Igår fick vi hem Septembers nya solglasögon. Riktigt bra brillor med 100% UV-skydd och garanti. Just de här passar för barn i åldern 0-2 år och de finns även en storlek större för åldern 2-5 år.  
  Utomhus har det kommit några centimeter snö igen och just nu verkar vädergudarna inte veta vad de vill, för det snöar och är solsken om vartannat. Hon fick därför prova brillorna inomhus. De satt perfekt och hon lekte på som vanligt i dem. 
 Cool tjej.
Kan även passa på att berätta att September tog sovrekord inatt. Hennes gamla rekord sattes någon gång vid 3 månaders ålder på 10 timmar i sträck och inatt dunkade hon på med hela 12 timmar utan att vakna en enda gång. Hon visade inte några som helst tecken på hunger när hon vaknade, utan som vanligt fick hon komma in till vår säng och vi låg och myste en timme innan vi klev upp. Även om det var en engångshändelse, var det bra att få se att 6-månadersbebisar faktiskt egentligen inte behöver mat på natten.
 
Nu ska vi busa vidare här hemma. Gåstolen är otroligt populär och nu behärskar hon både att sig framåt och bakåt i den, så det gäller att vara på sin vakt om man inte vill bli påkörd.
 
Love,
Carro 
 


6 kommentarer:

 1. Hej du..Med tanke på hur snabbt Loke blev pigg,så undrar jag om det inte var en liten simulant med det namnet i går,men skitsamma vi hade en jättemysig dag,även Moa fick vara hemma med mig..Sen när mamma och pappan kom hem på em så blev det Sushi,som båda barnen älskar,så det var två proppmätta barn som somnade senare på kvällen..det hade snöat någon cm i morse,,uppehåll när Juken och jag for mot Skutskär,,i höjd med Tierp kom jag in i ett sjuhelvetes snöoväder,men väl hemma så kom bara enstaka flingor..
  Hon är fräsig September i sina solbrillor..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja den dumma axeln får jag tyvärr leva med för det är nervskador. :( Inte tävlat inom byggning men däremot i skytte. :)

  Nej jag är ingenting för kakor och tårtor, kan inte med grädde. :P Men jag gillar all nyttiga varianter på protein som jag gör istället.

  Coolt att hon inte plockade dem utav sig. Annars så brukar jue grejer slängas iväg både hit och dit.

  Ha nu en toppendag! Kraam!

  SvaraRadera
 3. ååh så fin hon blev i sina nya brillor! ser ut att sitta jättebra och bekvämt också :)

  SvaraRadera
 4. Men gud så skönt med så många timmars sömn =) Jag längtar verkligen tills Nova sover en hel natt.

  Va kul att hon gillar gåstolen. Nova älskar sin och jag är så glad att vi har den. Då kan hon liksom vara med hela tiden och åka efter en när man plockar och donar här hemma.

  Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken cooling! Kul att hon gillar gåstolen. :)

  Grattis i efterskott till dig också! :)

  Kram kram

  SvaraRadera