Besökare

måndag 18 mars 2013

Samlar Motivation

Kroppen känns ganska seg den här måndagsmorgonen. Nej, det beror INTE på att jag har blivit gammal, utan på allt kalasande i helgen; prinsesskalas för brorsdöttrar i lördags och min egen födelsedag igår. Inget "ont" som inte har något gott... för nu borde jag ha massor av energi till veckans första träningspass på crosstrainern och senare även på gymmet.
För mig är det viktigt att kunna ha sådana här helger, när det praktiskt taget inte äts något nyttigt alls och inte tränas en endaste sekund. Kroppen hinner då återhämta sig, träningssuget växer och om det funnits något sug efter onyttigheter, så är det garanterat som bortblåst för en lång tid framöver.
 
De kommande två veckorna kommer jag i alla fall att tuffa på med en "lagom-nivå" på träningen. Under de lite lugnare träningsperioderna samlar jag på mig motivation till de mer intensiva perioderna. Många tror inte det, men även träningsfreaks som jag, behöver kämpa med motivationen ibland.
 
Goda erfarenheter har dock lärt mig
hur jag alltid vinner den kampen.
 
Hoppas ni har en fin start på veckan!
 
Love,
Carro 

7 kommentarer:

 1. Haha ja man ser jue bara på bilder som andra tar med sina smartisar. Alla sitter bokstavligt talat över dom. Funderar nästan över om folk pratar med varandra längre. ;)

  Kan inte leva utan min ballongvisp! :D

  Här blev det inte så mycket gotta eftersom att jag inte är så förtjust i det. Men mamsens lasagne åkte ner. :P

  Ha en toppenvecka du med nu! Kraam!

  SvaraRadera
 2. Duktig du är!!!!, läser din blogg o får inspiration <3, är vän med Jenny stauckhaus!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra :)
   Jenny är en kanontjej på alla sätt och vis!

   Radera
  2. Tack för det, Carro! Jag trooor nog att du kanske kommer att få en ny klient genom min väninna B, som skrev ovanstående inlägg. Vi hade tjejhelg i helgen och jag pratade mycket om dig ;)

   Kramen

   Radera
 3. Klart att fyller man år så får man väl vara lite onyttig,eller hur..Javisst var det bästa laget som vann,tveklöst..Gårdagen var en kalasdag satt 1,5 tim på balkongen i +19 grader,skönt..I morse tidigt ringde telefonen jag behövdes i Uppsala,så strat efter 8 klev jag in till en rasslig Loke och ett busfrö Moa,,Loke har piggat på sig så nu är buset igång..Haé Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj oj, vilken lycka att de har dig :)

   Radera