Besökare

tisdag 5 februari 2013

Eufori

Känner mig väldigt euforisk för tillfället. Förutom att jag får äran att tillbringa hela dagarna med det lilla charmtrollet, så har jag fått massor av positiv feedbackCarros Coaching. Det hela har lett till att jag i princip varje sekund då jag inte har lekt med lillan eller matat henne, har jag suttit vid datorn och svarat på mail eller skrivit ihop träningsprogram. Klockan har hunnit bli lite för mycket innan jag har störtat i säng, men jag har å andra sidan somnat på momangen och sedan även somnat om direkt när det ovannämnda charmtrollet har väckt mig.
 
Hoppas ni har en fin kväll!
 
Love,
Carro 
 
 

8 kommentarer:

 1. hej sötis! haft en bra dag än så länge? kramar

  SvaraRadera
 2. Jaha du,politiker har inga öron man kan ta i,,dessutom är dom ofta både blinda och döva,,kanske ett krav...Jag tror det är svårt för en sådan liten by att klara att hålla igång huset,när kommunen tar bort allt sitt ansvar..Kul att du får all den fina responsen på Carros Coaching..Haé Kramen.

  SvaraRadera
 3. Vad kul att det går så bra! Jag ska kika in där också :)
  Kram fina du!

  SvaraRadera
 4. Åh va roligt:-) Du kommer vara helt jäkla grym... slit inte ut dig bara;-)
  Jag ska vänta på en läkartid för min armbåge, den jefeln krånglar ab just nu. Känner att jag vill bli lite bättre innan jag kör ditt program, jag vill ju gärna kunna göra mer övningar. Just nu funkar inte ens crosstrainer:-( Kram och grattis och stort LYCKA till

  SvaraRadera
 5. Gött att ha en sådan känsla!
  Bara att gratulera och för dig att köra på! :-)
  sv:
  Ja, det kan jag tänka mig att de gjort. De spelar på både små och stora ställen. Deras turnéer verkar vara hur länge som helst. Otroligt att de orkar!
  Nu på senaste turnén ställde de in en spelning i Bergen i Norge för att Lemmy tappat rösten. Han vilade en dag eller två och sen på det igen. Det är Rock ´n´ Roll!!! ;-)
  Såg du dem då? 1995?
  Jag har sett dem 6 ggr mellan 1982 och 2011, 4 ggr i Sverige och 2 i Danmark. Får aldrig nog! :-)
  När jag såg dem -93 i Malmö så spelade de på lilla rockklubben KB och de blåste ut stället med sin volym. Jag var döv i 3 dagar efteråt. Det är som de säger... Louder than anything else! ;-)

  SvaraRadera
 6. "Spontant perfekt" det var nog den finaste komplimang jag någonsin fått!

  SvaraRadera
 7. sv: eller hur, supermysig :)

  SvaraRadera
 8. Vad kul att du får så mycket positiv feedback direkt! :) Låter som ditt coachande får en rejäl kickstart under mammaledigheten. Kul! :)
  Njut ordentligt av hur duktig du är!
  Kram kram

  SvaraRadera