Besökare

tisdag 5 februari 2013

Babysim del III

Igår var vi på det tredje babysimmet. September var som vanligt på strålande humör på vägen dit, men när vi ombytta kom ut till bassängen började hon gråta. Nog kan hon skrika av missnöje ibland, men gråter gör hon i princip aldrig. Hon var inte svårtröstad, men det blev ändå aldrig riktigt hennes baddag igår. Vi tog några simtag och plaskade runt lite, men hon tyckte inte det där med simning var särskilt kul den här gången.
 
Vad hon däremot tyckte var jätteskoj, var att stå på kanten och se på alla andra som plaskade omkring. Simhallens Baywatch, någon måste ju ta på sig den rollen också, eller hur? Som tur var, gick instruktören inte igenom något nytt, så vi missade inget. I omklädesrummet var det i alla fall sedan en busig och glad jänta igen.
 
När vi kom hem drog hon i sig en hel portion gröt, badade och käkade sedan 200 milliliter ersättning. Så mycket har hon aldrig ätit tidigare.
Det tar visst på krafterna att vara en Baywatch,
eller så var det just därför som hon blev en, för att hon var hungrig...
 
Nya simtag blir det senare i veckan för oss, men då på det "stora" badhuset igen!
 
Ha en fin dag!
Love,
Carro 
 

4 kommentarer:

 1. Mors,,klart att badhumöret inte är på plats,alltid.
  Ja Keith Whitley hade en riktig hit med den låten,han var kanske den countrysångare med den bästa rösten.Synd att spriten tog hans liv,bara 34 år gammal..http://youtu.be/NLrDh-zako4
  Lyssna på "Brother Jukebox"
  Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Så kan det vara ibland, man kan ju inte vara glad jämnt!
  Vi ska på onsdag efter två veckors paus på babysim så får se vad fröken tycker om det då...
  Ha en bra tisdag!

  SvaraRadera
 3. Awww sån sötnos.. Vill pussa på dom goa kinderna..

  SvaraRadera
 4. Det går säkert bättre nästa gång! Amanda verkade inte lika road sist heller.. inget gnäll, men inte så många leenden som hon brukar heller!

  Jo, något ska jag nog få. Hoppas jag! :)

  Kram

  SvaraRadera