Besökare

söndag 3 februari 2013

Carros Coaching

A Very Happy Girl
Jag har nämnt tidigare att jag har haft för avsikt att börja med coaching inom träning och hälsa. Igår satt jag och "lekte" med en potentiell coahing-sida på Facebook. Helt plötsligt märkte jag att Rock-Lilian från Sundsvall hade gillat sidan som jag "lekte" med och insåg då att jag hade råkat publicera den. När nästa gillning kom sekunden efteråt, tänkte jag att det var väl lika bra att rulla igång karusellen.
Och vilken karusell det blev. Mycket bättre än vad jag någonsin hade vågat hoppats på. 18 timmar efter att sidan hade publicerats hade 284 personer gillat den, tackar allra ödmjukast för det! Många har även anmält sitt intresse av att hoppa på tränings- och kostprogrammet "4 weeks to Satisfaction".

Vill du komma i form på fyra veckor?
Har du funderat på att börja träna, men inte riktigt kommit till skott? Eller tränar du redan, men känner att resultaten inte blir som du tänkt dig? Eller vill du helt enkelt bara anta en utmaning? Då är "4 Weeks to Satisfaction" något för dig!
Carros Coaching och programmet "4 Weeks to Satisfaction" är ett tränings- och kostupplägg som hjälper dig att komma i bättre form på bara 28 dagar. Det passar allt från nybörjare till erfarna gymråttor.
Besök gärna sidan och gilla!
Kanske vill du även hoppa på programmet?

Love,
Carro9 kommentarer:

 1. Stort grattis!
  Jag är övertygad om att det blir en succé, vem som helst kan tala om hur framgång uppnås, en bra ledare visar det. Sån är du.

  SvaraRadera
 2. Du är ju bara så bra! I´m in!

  SvaraRadera
 3. Kul, lycka till!

  SvaraRadera
 4. Gött!
  Ja, jag gillar den också nu! :-)
  sv:
  Tack så mycket! :-D
  Ja, bröd är OTROLIGT gott, särskilt vitt när man inte äter den varje dag. :-)

  Hoppas ni haft en bra söndag, i morgon är det ny vecka med nya möjligheter!!!

  SvaraRadera
 5. Men det låter ju perfekt. Jag har precis ägnat några dagar till att fundera över hur jag i hela friden ska hitta tillbaka till träning och kost på ett vettigt sätt. Går genast in och gillar :)

  Kram Kina

  SvaraRadera
 6. Å vad roligt!! :) Aldrig fel med lite tips så jag har gillat! :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Vad kul med sidan, måste självklart in och gilla direkt! :)

  Läst ikapp mig lite efter helgens frånvaro och ditt resultat från januaris träning är verkligen grym. Keep up the good work girl!
  Grymt imponerande! :)

  Och supersnygg som alltid!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Å va roligt =) Jag har gillat din sida på facebook =)=)

  kram kram

  SvaraRadera