Besökare

söndag 3 februari 2013

5 månader gammal

 Idag fyller September 5 månader. Hon har verkligen vuxit till sig, både på längden, bredden och självklart även mycket som person.
 Hon tjattrar väldigt mycket nu och har lagt till några konsonanter till sina gamla favvisar "Aaaah" och "Ooooh". Imorse började hon redan klockan fem med att ligga i sitt rum och upprepa "papapapapaaa" i flera minuter. Då hade hon visserligen sovit sedan halv sju igår kväll, men hon fick komma in till oss och efter ungefär en timme somnade hon om i ytterligare två timmar.
Tack för det, gumman!.
 Strax innan hon var fyra månader fick hon börja med så kallade smakupplevelser. Idag äter hon två hela portioner gröt per dag och hon äter även 2 små burkar "riktig" mat. Favoriten är Kyckling med rotsaker och det värsta hon vet är Palsternacka och potatis.
Förutom maten dricker hon lite ersättning som komplement till lunchen och middagen. Efter kvällsgröten och badet dricker hon också ersättning, liksom när hon vaknar på natten. Hon dricker även lite vatten när det bjuds.
 
Några sekunders filmklipp med vår lilla skatt imorse
 
September är en tjej som har en stor portion humor. Hon skrattar när man gör grimaser och hon älskar att busa. Som jag nämnt tidigare är det en oerhört positiv tjej som sprudlar av energi.
- Ett släktdrag, säger de som känner hennes föräldrar...
 
Love,
Carro 

9 kommentarer:

 1. Mors,,Jag säger bara "GOGRYN" September ser så nöjd o glad ut...
  I Fell In Love,, såg du att det var Albert Lee som plockade på gitarr,kanske världens bästa gitarist.Solen skiner -6 det blir en fin dag.Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Nope, jag menar Shakra. :) Det är en hårdrocksgrupp med en kille som har en gudabenåd röst. Tror dom bara har kommit ut med två plattor dock.
  Precis, och det är väldigt bra att ha för att skylla på oxå om man gör något som man inte ska. Så vad ska jag skylla på annars lixom haha. ;)

  Oj vad tiden går fort! Det märker man särskilt på dom små. Inte på sig själv inte hihi...
  Ha en härlig söndag! Kraam!

  SvaraRadera
 3. Grattis till September 5 månader! Hon växer fort! Varje dag är nog som ett äventyr för både er och henne. Bilden som jag fick till julhälsning står framme i köket hos oss och lyser upp.

  Hoppas ni alla mår bra!

  Anna-Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. September hälsar och tackar :) Ja, hon växer verkligen i supertempo, varje dag känns faktiskt som ett nytt äventyr :) Kommer och hälsar på någon dag.
   Kram kram

   Radera
 4. Hej! Hört talas om att du ska starta träning via nätet, vart hittar man den infon om man inte har Facebook?:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan maila mig på carroscoaching@hotmail.se

   Radera
 5. 5månder! Stora flickan :) Verkar vara pappas flicka här också :)
  Hoppas ni haft en fin dag , solsken och allt, dagen till ära :)
  Kramis

  SvaraRadera
 6. God kväll snygging..Vist går tiden för snabbt med de små sötnosarna..Grattis till sötisens 5 måanders dag..kram kram

  SvaraRadera