Besökare

onsdag 7 november 2012

Vår lilla busunge...

Få av oss kan påstå att vi alltid, varje dag i hela vårt liv, har varit Guds bästa barn och jag är inget undantag. Igår träffade vi prästen för att gå igenom Septembers dop om drygt två veckor. Vad tror ni vårt lilla busfrö gör så fort vi kliver innanför dörrarna?
Bild från Google
 
Kräks.
 
På psalmboken.
Som om en annan inte hade tillräckligt otalt med Herren ovan...
 
Bild från Google
Själva mötet gick i alla fall bra och vi fick klartecken att köra båda låtarna. Dopet kommer att hållas i Ulrika Eleonora, stadskyrkan här i Söderhamn. En riktigt fin kyrka, både invändigt och utvändigt.
 
Hoppas ni alla har en härlig
mitt-i-veckan-dag!
Love,
Carro
 
 


8 kommentarer:

  1. Fint att ni fick ha med era sånger. Ulrika Eleonora är jättefin, gifte oss där. September kanske inte är så övertygad om det här med präst och kyrka ;) Alicia skrek ju när prästen prata, inte heller övetygadom kristendomen än. :) ha en bra dag!
    Ingela

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, heltövertygad är hon inte.. Än i alla fall :-)
      Tack detsamma! Sköt om er <3

      Radera
  2. Haha, så tyckte er lilla dam om kyrkan alltså..;)

    Riktigt fin kyrka verkligen och kul att du fick klartecken med dina låtar!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja det är jue publikutbudet som styr så tävlingarna måste jue läggas dit det kommer mest folk. Annars så går det jue inte runt och då kursar skkf och det går jue inte. Men förstår frustrationen för dom som bor långt ifrån. Synd att detta landet är så avlååångt. Även för alla som vill smaka experiment. ;)

    Många kyrkor är verkligen fina, särskilt inuti. Är ett sorts lugn där inne på nåt vis. Vi får väl se om det är det om två veckor hihi. :)

    Kramelikram!!

    SvaraRadera
  4. Hej du..Fin kyrka,,kul att båda sångerna blev godkända...
    Jag hade röstat på Obama om jag fått.Romney hade focus bara på en fråga ekonomin,,så jag tror att det stora flertalet amerikaner hade fått det sämre..Haé Kram.

    SvaraRadera
  5. ne precis, man måste kämpa! gud va söt bild:) vad heter godingen :)? kram

    SvaraRadera