Besökare

onsdag 26 september 2012

Växer så det knakar...

Igår var vi på BVC för att väga och mäta September . Hon är tre veckor gammal och 56 centimeter lång. På bara de senaste 6 dagarna har hon ökat 10% i vikt och hon följer med förvånansvärt bra med blicken. Det är otroligt hur snabbt de små liven utvecklas.
Igår fick vi en jättetrevlig överraskning. Duktiga Yvonne hade gjort en kylskåpsmagnet av det här svartvita kortet på September i riktigt fin kvalité. Till mormors stora glädje är ju vår kyl och frys gömd bakom ekinredningen, så nu sitter den fina magneten hemma hos mormor och morfar istället
.
Tusen tack från oss alla till dig, Yvonne!
 
..och ni andra glömmer väl inte bort att kika in på hennes verkstad och
beställa något fint till någon ni tycker mycket om.
 
Love,
Carro

25 kommentarer:

  1. hehe ja roligt är det efteråt allafall.
    japp på tisdag blir det så hoppas det går fort.
    fick dock skicka mannnen med ambulans imorse , dräneringsslangen gick av igår kväll, så nu ska han åter igen operera in en ny sådan först och det blir imorrn.
    hoppas ni har det mysigt där hemma med lilla bebban, så söööt.
    kraaams

    SvaraRadera
  2. haha ja de har du rätt i, men kan helt enkelt inte låta bli att städa haha

    SvaraRadera
  3. Men sååå söt hon är!

    Och vilken tur mormor och morfar har som fick överta magneten!!

    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  4. Hehe ja visst e det så? =) Om fler kunde fatta det bara så skulle bloggvärlden vara så mkt trevligare och roligare.. :D Mkt mer positiv energi och mindre negativ.. Hoppas att allt är bra med dig? Vilken liten söting.. <3 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut, neggarna kan hålla det för sig själv eller starta en egen blogg :-)

      Radera
  5. Halloj på er!
    Vilken fin bild (igen) på lilla September. Så söt hon är och ja visst växer dom snabbt och det händer så mycket.
    Tänk att magneten hamnade hos mormor som jag skrev om,hihi, men tänk jag var nästan säker på att ni hade såna där rostfria kyl/frys och då skulle det ju passa så bra med det svart-vita kortet som är sååååå fint (älskar svart-vita foton).
    Men med tanke på att ni nu har barn så är det ganska bra att ni inte har rostfia för ujujuj vad det blir fingeravtryck =))
    (vi får det vid flytten)
    Ha det gott och sköt om er!
    Kram/Y och A hälsar

    SvaraRadera
  6. Åh sdå du har Pink kvällar? Shit vad jag hade velat gått på en sån kväll m dig!!!! Älskar Pink jag med och har längtat som attan efter hennes album. Är liiite besviken jag med. ÄLSKAR låten try... den går på repeat här men även din favvo "just give me a reason" går varm.. jag är sån... jag fastnar för låtar sen spelar jag sönder dom enstaka så jag kan inte riktigt utala mig om hela albumet som jag antar jag måste lyssna in mig på lite! Och igen... man smälter när man ser din sööööööta sööööta dotter jue <3 Kram och ursäkta för min låååånga kommentar;-) hehehe...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha :-) gör precis likadant, då jag har inte heller någon rättvis uppfattning om hela albumet. Try är bra, skiljer visst bli den andra singeln från albumet.
      Mmm...hon är himla söt (säger superstolt mor)

      Radera
  7. Jo, det är riktigt snyggt med rostfritt. Hela vårt kök är ju i ek (även micron är "gömd" bakom en lucka) och svart granit, så det sistnämnda behöver torkas av varje dag, precis som rostfritt ;-)
    När S blir lite äldre kanske vi kan komma och hälsa på i ett nya lya :-) kram kram

    SvaraRadera
  8. Vilken skillnad det är bara på bilderna hur stor hon blivit. Det går verkligen otroligt snabbt i början..:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är definitivt inget som man bara inbillar sig :-)

      Radera
  9. Gud, vilken sötnos alltså. Så himla fin!
    Svar: Haha, oh ja :)

    Allt är bara bra med mig, tack! Hoppas allt är bra med dig och din lilla med! Kram

    SvaraRadera
  10. Guuud vilken raring! jag bara längtar tills det är min tur att få se och gosa med min bebis! jäkla lång baktid på dem ;) ha de så bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha :-) Ja, lång baltiska är det. Gör min del var det nog bara bra att det är så, för då hann man förbereda sig riktigt, både fysiskt och psykiskt. Ändra livsstil så den blir mer barnanpassad... Sista tio veckorna gick dock supersnabbt :-)

      Radera
  11. Jag lär inte se något jag heller eftersom att jag står nere på markplan i kassan... Alla med biljetter ska jue inreggas och stämplas... så även om det är slutsålt på lördagen så kan vi tyvärr inte stänga... Många kommer jue och köper för söndagen då oxå för än så länge så finns det biljetter kvar dit... :)

    Grattis till den lilla!! Hoppas att allt är bra med er alla tre!!

    SvaraRadera
  12. Nej det är verkligen innemysarväder... ;) Gillar det jag oxå har ett linne i varje färg utav det... Har ätit så det ar vrykt här oxå efter träningen haha... Tappade ut senap över hela köksgolvet! :P

    SvaraRadera
  13. Såååå mysig liten bebbe!!

    Jag minns att du har sagt det förut att du ofta använder pulsklockan. Ja precis, det gör att man verkligen får koll. Jag är lite sugen på att få reda på min puls! Jag läste nämligen nånstans att om man har hög puls så kan man ofta ha huvudvärk.. Vad har du för sort på pulsklockan? :) kramis

    SvaraRadera
  14. Så fin hon är...... Guuud vad jag skulle vilja ha tillbaka den där mysiga tiden :) Ha det gott!

    Kramis

    SvaraRadera
  15. Så underbart fin hon är den lilla och redan stora damen! Kramiz

    SvaraRadera
  16. åhh så himla fin! :D Växer verkligen fort när de är små!! :) SV: men va kul och öra att nån har saknat mig här! :) Jaa, får bli på lördag! ;) Trevlig torsdag!!! Kramis

    SvaraRadera
  17. Grattis till er underbara lilla ängel!
    Lycka till i framtiden!

    Svar: Tt vi hade en mkt trevlig kväll trots bortfall o trista ej-svarare ;)

    Bloggkram Charly

    SvaraRadera