Besökare

tisdag 25 september 2012

Träningskläder för 10'000 kronor :)

När jag vann Fitnessfighten för ganska precis ett år sedan, vann jag även många fina priser. Bland annat vann jag kläder från Casall till ett värde av 10'000 kronor. Tyvärr drog man ut på prisutdelningen hos Casall väldigt länge, så när jag väl fick kläderna var jag gravid och kunde inte längre ha allt. Med undantag för en vindjacka, lät jag kläderna ligga orörda och jag glömde således bort att jag ens hade dem.
Till min stora glädje dök kläderna upp igår, i en undanskymd vrå i en garderob. Kläder för 10'000 kronor! Flera tröjor i schyssta färger och många plagg med riktigt bra passform till och med. Jag tränar dock alltid i linne, men de kortärmade tröjorna fungerar hur bra som helst till vardags.
Det var även fyra par byxor med, varav ett par var ett Crosscountry-set med tillhörande jacka. Perfekt nu när snålblåsten viner. Två par brallor var perfekta tränings- och hemmamysplagg, de kan man ínte få för många av!
Jag hade tänkt unna mig lite nya träningskläder i höst eftersom det boostar motivationen. Nu kan jag lika gärna vänta till vårkollektionen. En liten fågel viskade att vårens färger skulle vara gult och blått, vilket tilltalar mig mycket.
 
Undrar just om man är lite konstig som redan börjar längta till våren,
trots att hösten knappt har börjat...
Love,
Carro 
 
 
 
 
 

16 kommentarer:

  1. Men gud, haha, vilken lycka! Tänk om jag kunde glömma ett gäng kläder nånstans och sen hitta dem lagom till efter jul. :) Det kanske är så jag ska göra med dagens shoppingfynd. ;)

    SvaraRadera
  2. tack fina du :) allt bra med dig idag?? kramar

    SvaraRadera
  3. Kläder för 10.000:-, vilket fynd! :-)
    När, du är inte så konstig, jag längtar också till våren! Helt naturligt, vinterhalvåret är inte riktigt min grej.
    sv:
    Gabbe tackar! :-)
    Ja, tonåren är en speciell ålder. Så mycket som händer inom en. Precis som du skriver, både spännande och skrämmande.
    Nä, jag har faktiskt inte hört nya Queen, men jag måste se förbi det faktum att de är utan Freddy och ge dem en chans. :-)
    Ha en bra eftermiddag/kväll!

    SvaraRadera
  4. Du måste ju ha träningskläder för en hel livstid! Själv är jag lat (läs snål) och vanliga kläder som jag tröttnar på blir så småningom tränings/mys-kläder.

    Måste kolla in Inas nu på direkten, tack för tipset!

    SvaraRadera
  5. Hejsan!

    Härligt att hitta bortglömda överraskningar i garderoben!

    Angående babysim så kommer det nog att bli en höjdare. Våra barn har verkligen älskat det!!

    Kramen Jenny

    P.S - prydnadspumporna är "äkta".. ;)

    SvaraRadera
  6. Heeeerreguuuuud vilka snygga kläder! DÖÖR! :D Lyllos! :D

    sv: Jag vet inte vem som vann bowligen igår, vet att jag låg på top 3 i mitten utav tiden som vi var där :) Folk började droppa av vid 21.30 och jag drog 21.50.. får kolla upp detta :P
    Och detoxen.. shit. I förmiddags var det jobbigt!! Inget mat- eller sötsug men däremot jääähääävligt trött och seg i huvudet, halvt svimfärdig (vilket blev bättre när jag petade i mig 1,5 kopp med rotmos :P , så detoxen är la förstörd nu :P ). Men nu är jag back on track igen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tipsade Art of Tina om din detox. Kika in hos henne vettja,.hon seroxat åxå den här veckan :-)

      Radera
  7. Vilken lycka att hitta en sån skatt! Sparde pengar gjorde du också, haha! Längtar också till våren redan.......suck! Tycker ju att den tid som kommer nu är oerhört jobbig :(

    Kram Kina

    SvaraRadera
  8. Tack desamma säger jag ! Du är ju redan i form trots att September nyss har fötts! Så fin liten familj :) Superfina kläder! :) kram

    SvaraRadera
  9. kul när man hittar massa kläder man nästan glömt man har hehe.
    jaaa dom hade fina sparkisar hoppas sonen blir glad för sin.
    Nu ska han nattas sen ska jag sätta mig o njuta i soffan kraam

    SvaraRadera
  10. Riktigt snygga! Och framförallt en riktigt snygg tjej som bär upp dem grymt bra!

    Tycker för övrigt inte egotid behöver vara saker man gör själv. Snarare saker man tycker om. Så vara med din man tycker jag verkar vara en superbra egogrej! :) Hade jag själv haft någon att vara toffel med hade jag garanterat också varit det! :)

    Kramar

    SvaraRadera
  11. haha ja visst är kläderna snygga! har du varit och kollat på någon modevisning någongång? kramar

    SvaraRadera
  12. åhh det finns ju inget roligare än att hitta saker/kläder som man har glömt att man hade! :D hihi Massa snyggt ju dessutom!! :) Kramis

    SvaraRadera
  13. SV: Tack! Mjo, det var en tung dag men jag överlevde den ;)

    Det är alltid sjysst med nya träningskläder. Det blir ju så mycket roligare att klä på sig då och tagga till för träning!

    SvaraRadera