Besökare

tisdag 18 september 2012

Champions League-premiär

Vi har sköna sovmorgnar här hemma. Oftast ligger vi i sängen till halv tio-tio innan vi rullar igång dagen. De två senaste nätterna har jag inte somnat riktigt förrän vid tretiden, så det är skönt att kunna ta igen timmarna på morgonen istället. September somnar oftast mellan tio och tolv, men går in i sin djupare sömn först efter vickningen, vid ettiden.  
I förrgår hade hon sina första magbesvär och i kombination med en rejäl övertrötthet, hade hon det ganska kämpigt under eftermiddagen och natten. Vi tror att det kan ha varit en biverkning av D-dropparna som hon har börjat med, så nu har vi köpt vattenbaserade droppar istället för de oljebaserade som vi fick på BVC. För säkerhets skull har vi även laddat upp med Semper-droppar och Miniform, men magknipen verkar inte ha kommit tillbaka. Peppar Peppar.
Det har varit många premiärer för September och idag gör hon, blott 15 dagar gammal, sin Champions League-premiär. CL-dagarna är smått heliga här hemma och förutom att det gamblas om resultat, får man även inta god mat och snacks, om man så känner för det. Ikväll ska vi följa Real Madrid-Manchester City och imorgon spelar vårt Manchester United. Är för övrigt på jakt efter en United-body till lillan, men det verkar vara slutsålt överallt.
Love,
Carro


9 kommentarer:

  1. Sempers magdroppar är riktigt bra, de har vi med.. Vågar inte ens testa utan nu, hahahhaaa.. ;)

    Söt hon är eran lilla flicka.. <3

    Kram Pia

    SvaraRadera
  2. Halloj på er!
    Vilka fina bilder du tar på September, CANONers!!
    Här får du en länk till body =)

    http://www.ebay.com/itm/BABY-MANCHESTER-UNITED-ROMPER-BODY-SUIT-6-12-MONTHS-/280275613134?pt=UK_Baby_Girls&hash=item4141ba75ce

    Kram/Y

    SvaraRadera
  3. haha ja lite så e de ju, e ganska läskigt att inte ha full kontroll över bilen

    SvaraRadera
  4. Är man uppe och chillar, så får man ta igen dagen efter
    Jag hoppas Man U går till finall
    kram

    SvaraRadera
  5. Hehehe
    Ja, som sagt, det ska formas i tid. ;-)
    sv:
    Jag är en gammal punkare och även om jag idag har ganska bred musiksmak förutom rocken, så har jag ett särskilt öra för de tunga, hårda tonerna. BLS har rätt många tunga, snabba låtar också, men också många lugna, softa låtar. Jag gillar blandningen av de lugna tonerna och Zakks grova röst. Gött! :-)
    Ja, James Dean´s bana blev kort, men han sade en del kloka ord på vägen.

    SvaraRadera
  6. Kväller,,Jaha så hon tänker oxå bli United supporter,,klart du får fatt på en tröja till lillan..Ja det blev ett hit och dit väder med en hel del regn..Haé Kram.

    SvaraRadera
  7. Stackars liten...ja, magknip kan vara ett elände för de små. Säkert klokt att byta ut dropparna...Så himla fin hon är! kramiz

    SvaraRadera