Besökare

onsdag 18 juli 2012

Skam den som ger sig!

Vi har spenderat de två senaste dagarna i bilen, hattandes från den ena stadsdelen/kommunen i Stockholms län till den andra. Sätra, Danderyd, Huddinge, Solna, Haninge,Upplands Väsby, Skärholmen, Spånga och Kista bland annat. Lyckligtvis nog är Älskling inföding, så han hittar överallt utan problem.
Ändamålet med vår resa var att hitta en bil till mig och det visade sig inte vara helt enkelt. Pris, försäkring, skatt, bränsleförbrukning, utseende, köregenskaper - det är mycket som ska vägas in. Vi hade planerat att vara klara att styra kosan hemåt redan på måndag eftermiddag. Det slutade istället med att vi satt på ett hotell på måndagskvällen och letade i bilannonsdjungeln på internet till klockan halv tolv, för att sedan fortsätta hatta omkring i Stockholmo hela tisdagen. 
Till slut hittade vi en bil som uppfyllde samtliga krav. Lagom stor, svart och riktigt trevlig att köra. Jag tänkte presentera henne här lite senare, men just nu ligger prio no 1 på den där stora gula lampan som ovanligt nog tycks ha kommit på besök. 
Det kanske rent av blir ett uppfriskande havsbad idag - Hallelujah!
Love,
Carro  

4 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att ni köpte bilen i Upplands Väsby =)
    Synd ni inte hade tid att hälsa på oss (vi bor nära bilhandlarna och speciellt Peugeot där vi nu har beställning på en ny igen och jag får cykel på köpet,hahaha)
    Ska bli kul att se vad det blev för nåt
    ha det gott!
    Kram/Y

    SvaraRadera
  2. hoppas de blev en ny svart e-klass de skulle du passa grymt bra i kaxig bil med kexig brud;)

    SvaraRadera
  3. Men va fin du är på bilden den looken passar dig jättebra riktigt vacker =) Växer och knakar om magen nu? Man ser dig inte så ofta så man hinner med och se skillnaden! All lycka till er och lilla September och lycka till med nya bilen! Kram

    SvaraRadera
  4. Åhh vilken fin bild på dig! :D Inte lätt att hitta en bra bil men hoppas att du hittade dig en fin tillslut!. :) En vän har BF imon, tänk om hon får en bebis då! :O Så himla spännande! :) När är din beräknad att komma? :) Kramis

    SvaraRadera