Besökare

måndag 5 mars 2012

Pysigt i Portugal

Här nere i Monte Gordo, Portugal, är det inte direkt fy skam. På dagarna toppar temperaturen på 22 grader (men solen tar dåligt). Idag blev det ett premiärdopp i havet. Jag var nog den enda på hela Algarve-kusten som badade i det 13-gradiga vattnet.
Hotellrummet och trivsamt och stort.
Utsikten från balkongen är också helt okej.
Börjar varje morgon klockan 07.00 med en timmes yoga, sedan kör jag en timmes powerwalk på stranden.
Har tränat Afro två dagar i rad nu.
Riktigt härligt i solen...
Inte så graciöst, men väldigt bra träning.
Man är ganska slut efter en dag här nere. Kroppen är inte van de 3-4 timmarnas träning som den får varje dag.  Igår stupade jag i säng tio i nio och sov som klubbad till halv sju, när klockan ringde. Idag blir jag vaken lite längre, för jag ska lyssna på en föreläsare som jag satt bredvid på lunchen idag. Han hade bland annat sprungit tvärs över hela USA och rott över Atlanten. Borde bli en intressant föreläsning.


Love,
Carro

8 kommentarer:

  1. Hejsan svejsan! :D Åhh va härligt du har det! :) en timmes powerwalk på standen låter ju inte helt fel. Och dendär föreläsningen verkar himla intressant, berätta gärna vidare när du har varit på den! :) Ta hand om dig. Kram

    SvaraRadera
  2. Herreguuud så underbart! Jag är inte alls avis ;) Men är så glad för din skull. Nån gång ska jag banne mig unna mig en sån resa, när jag har blivit lite rikare hihi.

    Kör hårt och njuuut!

    KRAM!!

    SvaraRadera
  3. Åååh vilka härliga bilder!! =) Är det träning även mitt på dan eller är det freetime mellan typ 12-15?=) Är passen valfria eller måste man vara med på alla? Jag tänkte vara med på typ varje pass som går sen när det är min tur att åka :D
    Sover du själv i dubbelrummet eller behöver man dela rum med nån?
    Ligger stället nära stan?=) Och en sista fråga ;) ; när du flög ner till portual. Samlades ni i en liten hög innan / efter flyget för att komma dit ni skulle? Eller åker varje person "för sig"? m du hängde med på hur jag försökte mena? :P

    NJUT PÅ !! :D

    SvaraRadera
  4. Ser riktigt härligt ut! :) Jag hoppas vattentemperaturen höjts lite till jag kommer ned om tre veckor..:)

    Finns det trådlöst på hotellet så det är värt att släpa dator?

    Fortsätt njut ordentligt nu! Kram

    SvaraRadera
  5. Härlig resa du är på! Ett riktigt äventyr!

    SvaraRadera
  6. Härlig resa du är på! Ett riktigt äventyr!

    SvaraRadera
  7. Anki: Finns ,men det kostar en del. Värt att ta med, finns kaféer där det är asbilligt om man vill ta med sig datorn dig.

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig resa fina du! Härligt att du fortfarande tränar på, inspirerande! Och afro som är så himla kul, kan vara en av de bästa passen som finns! Som lite "stolthet" måste jag bara berätta att jag sprang 40min i lördags och jag har inte kunnat springa mer än ca 10-15min någonsin. Träningen börjar ge resultat (även fast jag tror att mina nya löparskor också gör en hel del.) Hoppas du har en underbar resa!

    SvaraRadera