Besökare

fredag 2 mars 2012

Sportlov i Portugal


Imorgon åker jag och en väska full med kläder ner till Portugal för att spendera sportlovet där. För ovanlighetens skull är inte väskan fylld med bikinis och extravaganta klänningar - istället är det proppad med träningskläder.
Är det sportlov, så är det... 
Istället för lata dagar på stranden med en öl i handen, blir träning, träning och lite mer träning. Jag skrev ut veckoprogrammet häromdagen och har planerat att börja dagarna klockan 07.00 med yoga, för att sedan köra en morgonjogg på stranden innan frukost. Det är ungefär 10 olika pass varje dag, så ni förstår att jag kommer att trivas som fisken i vattnet. Förhoppningsvis tillåter vädret en hel del sol, så jag hoppas att jag får möjliget till åtminstone lite solning.

Mitt lilla ABER, är ju att vara ifrån Älskling en hel vecka. Det blir inget vidare faktiskt. Det spelar ingen roll vad ni försöker säga, men det finns inget bättre än att somna och vakna vid hans sida. Just därför har jag inte sett fram så mycket emot den här resan, men jag tror att det kommer att kännas okej nä man väl är på plats. Att spendera ett helt sportlov i Söderhamn hade inte direkt varit inspirerande.

Önskar er alla en fin helg!
Love,
Carro

10 kommentarer:

 1. Tack för din omtanke, du är go
  De kan jag tänka mig, de grejar du
  kram

  SvaraRadera
 2. Du ska se CCarro att en vecka kommer att gå skitfort,,så snart får du både somna och vakna,så som du helst vill..Ja jädrar så varm solen är idag,det blåser en aning här utanför Uppsala..Ha en skön och tuff träningsvecka nu..Kramen.

  SvaraRadera
 3. Hej! En fråga! :) Tränade du något mer utöver FF-passet under dina 30 dagar? Mvh Jenni

  SvaraRadera
 4. haha ja han får nog skämmas haha

  SvaraRadera
 5. Ha en skön träningsvecka :-)
  /Marika

  SvaraRadera
 6. Jennie: Jag körde morgoncardio ungefär 2-3ggr i veckan åxå.

  SvaraRadera
 7. Men vad härligt med sportlov! Enjoy!

  SvaraRadera
 8. Hejsan vännen!

  Hoppas att du får ett underbart sportlov med massor av ny och härlig engergi!

  Kramen

  SvaraRadera
 9. ÅH Carro, jag hoppas du har det kanon i Portugal!! :)

  /Hannah - http://tioveckorstraning.blogg.se/igen

  SvaraRadera