Besökare

lördag 25 februari 2012

Lugnet Före Stormen...

Det är en härlig lördagsmorgon i södra Norrland. Solen skiner på en blå himmel och snön smälter undan allt mer och mer för var dag som går. Däremot blåser det rejält, så det är inte läge för någon skön promenad. Istället var vi på gymmet och körde konditionsträning tidigt i morse, efter fyra timmars sömn. Nu ligger vi inne, slappar och lyssnar på vinden som viner utanför fönstret.
Mys.
Älskling & Jag.

Senaste gaddningen, nummer 22, som kom till världen i höstas.

Love
Every
Inch
Forever

Gårdagskvällen var förresten en trevlig historia. Spelade i grannstaden Bollnäs och som musiker gillar jag krogmentaliteten där. Folk uppskattar och visar det.
Puss på Er!

Ikväll blir det showtajm i hemstaden. Är otroooligt taggad och känner att jag har väldigt mycket Rock'n'Roll-Energi i kroppen, som bara väntar på att få explodera på scenen.

Have A Rockin' Saturday!!!

Love,
Carro


4 kommentarer:

 1. Hej du,,ja han tog nog modellandet som en kul grej...Ja han har gjort en jädrans massa Cases till både kända och okända,,till Refreshments har han gjort en massa..Ta en myspys dag du..Jaé Kram.

  SvaraRadera
 2. Vad fin du är hoppas de blir grymt ös ikväll
  kram

  SvaraRadera
 3. Duktiga ni är med eran träning.... trots få timmars sömn..

  SvaraRadera
 4. Verkligen helt underbart väder ute nu. Jag hoppas snön ligger kvar så Vasaloppsspåren är bra på söndag men sedan kan det få bli vår på riktigt...:)

  SvaraRadera