Besökare

lördag 2 juli 2016

Konkreta Resultat

 Har ni märkt att vi faktiskt har sommartemperaturer här i södra Norrland? Trots att det är mulet ligger temperaturen runt 20 grader. Långt ifrån supersommar visserligen, då jag tycker att man kan förvänta sig minst 25 grader i skuggan under soliga dagar. Det är i alla fall skönt att slippa använda jacka och det är ännu skönare att kunna springa i tunna kläder. Löpningen har förresten var ganska tung den här veckan. Lite lugnare veckor väntar dock snart, så jag hoppas kunna återhämta mig snabbt då. 
Vi är väldigt exalterade över att vi nu verkligen närmar oss lanseringen på allvar. Bikiniproffset Madelen Myhr bar vår outfit i senaste numret av tidningen Body och hon ser helt fantastisk ut i dem (det gör hon visserligen i allt...). Vår Workout King James Alexander Ellis har även gjort en riktig plåtning med kläderna nu och även om de inte är den slutgiltiga produkten han burit, är bilderna faktiskt episka!


På andra sidan Atlanten har marknadsföringen också smugit igång på riktigt. Facebook-profilen Justine Moore jobbar bland annat ihop med oss...
...liksom brasilianskan och numer Miamibon Amanda Ferreira. Kan ni tänka er att vi kommer att kunna erbjuda "Delivery Next Day" till USA:s östkust och "2 Days Delivery" till USA's västkust. 2-3 dagar till resten av världen. Tack för det DHL!

Det är verkligen underbart att börja se att slitet börjar mynna ut i handfasta resultat. 

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar