Besökare

torsdag 12 maj 2016

Video Shooting

 Människor som passerade Rådhuset i Söderhamn idag, fick sig en något annorlunda syn. Istället för att se välklädda politiker i kostym i trappan, fick de idag se en fitnessatlet i världsklass springa och hoppa i trappan. Upp och ner. Upp och ner. Välklädd var hon i alla fall - från topp till tå i Workout Empire's prototyper.   
 Jag tror att de flesta som såg henne där på trappan, kan intyga att hon gjorde sig väldigt bra där. Och som hon slet. Hela dagen. Först i kyliga vindar på Stenö, sedan som en varg i backintervaller, i trapporna på Rådhuset och avslutningsvis på Östra Berget. Det är också ett av syftena som våra kläder är producerade för: Performance. 
 Frida är verkligen en tjej att inspireras av. Med superkort varsel tvekar hon inte att dagen efter sätta sig på ett tåg från Stockholm för en heldags slitjobb, trots att hon är inne i en tuff period då hon i slutet av maj ska tävla i bikini fitness på Arnold Classic i Sydafrika. Vi som arbetar med Workout Empire, är otroligt glada och tacksamma för att vi har så många fantastiska atleter och ambassadörer, inte bara i Sverige, utan i hela Europa och USA. De inspirerar oss varje dag och vi ser verkligen fram emot att växa tillsammans med dem alla!

Love,
Carro 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar