Besökare

måndag 16 maj 2016

Måndag i Motvind

Klockan ringde kvart i sex i morse och jag behövde inte ens kliva ur sängen för att bekräfta att det var riktigt skitväder ute. Regnet smattrade mot fönstret och vinden tjöt här uppe på kullen där vi bor. Jag bestämde mig därför att hoppa över veckans första pass och ta igen det imorgon bitti istället, då jag annars hade planerat in sovmorgon från cardion. 

Redan klockan sex började sedan dagens konversation med Kina. Jämfört med hur det var för några månader sedan, fungerar vår konversation näst intill briljant nuförtiden, men idag var det tungrott. Budskap som ofta går fram på första försöket, krävde närmare 10 mail idag, trots att jag numer alltid kör numrerade listor på varje fråga för att inget ska missas.

"Hej, hoppas allt är bra med dig. 
1. Vi vill ha vitt tryck. 
2. Vad ligger minimala orderkvantiteten på?
3. Skulle du rekommendera A eller B?
Vänliga hälsningar, 
Carro"

"Hej, tack allt är bra, hoppas detsamma med dig. 
1. Vilken färg vill ni ha på trycket?
2. Hur många vill ni beställa?
3. Det beror på vad man vill ha, A eller B.
Vänliga hälsningar, 
Kina"

Dagens tredje motgång handlade om vår stora plåtning i London för Workout Empire's första kollektion. Plåtningen går av stapeln andra veckan i juni och bland andra James Alexander Ellis och Lauren Abraham ska medverka. Utöver dessa världskändisar ska några andra modeller/atleter medverka (mer om plåtningen och modellerna i ett senare inlägg) och vi hade hittat en fantastisk tjej som blev jätteglad över att bli tillfrågad och sa ja direkt. Migrationsverket och de lagar som deras beslut baseras på, var inte lika glada. Tjejen har uppehållstillstånd, men inget pass och det skulle ta minst 6 månader att få resedokument för att få åka till London i fyra dagar. Jag blev så himla ledsen, för vår skull, men främst för tjejens skull. Dumma lagar. Dumma byråkrati. Men men, nu ser vi istället fram emot att göra grymma plåtningar med henne i Sverige i sommar istället. 
När jag kom till gymmet på min väldigt sena lunchrast, var jag inte riktigt sugen på att lyfta vikter. Istället bestämde jag mig för att köra kondition och eftersom allt redan gått så tungt, valde jag löpbandet och tryckte in den högsta lutningen och promenerade på. När det varit uppförsbacke på alla andra fronter under dagen, var det liksom lika bra att fortsätta på det inkörda spåret. Väldigt jobbigt och svettigt, men oerhört skönt efteråt.

Resten av dagen passerade utan något riktigt flyt och när jag kom hem vid halv sex, hade även maken haft motvind, vilket bland annat inkluderade ketchup på en hanburgare (de som vet förstår...).

Nu ser jag i alla fall fram mot en betydligt bättre dag imorgon. 

Love,
Carro 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar