Besökare

måndag 18 april 2016

Muskler i Malmö

Jag och Älskling har minst sagt haft en häftig helg. Efter middag och en liten utgång på fredag kväll, flög vi ner till Malmö tidigt på lördag morgon. Väl framme, slängde vi in väskorna på hotellet och begav oss till arenan där Sweden Grand Prix gick av stapeln. Det var otroligt hög klass på de tävlande och bland annat samtliga Workout Empire:s atleter till final, varav det blev silver, brons och en femteplats av tjugofem deltagare för killarna i Men's Physique och Frida vann sin klass i Bikini Fitness. För de intresserade, kommer de riktiga bilderna att publiceras på vår sajt inom en snar framtid...
Jag hade tänkte att vi skulle köra en liten nattklubbssväng, men efter att ha suttit stilla, fotat och tjoat i drygt 4 timmar i streck, så var jag helt enkelt för trött för det. En god middag hann vi i alla fall med innan jag somnade som en stock på det schyssta Scandic-hotellet som vi bodde på. 
 På söndagen hade vi tid att ta det lugnt, käka obligatorisk frukostbuffé och bocka av en riktigt lyckad Workout Empire-helg. På flygplatsen käkade vi lunch med störtsköna Nikola, som kammade hem bronset och för övrigt är den första atleten (tillsammans med Frida Paulsen Stern) som vi kontaktade när Workout Empire från första början tog form under hösten 2015. 
 Efter att ha hämtat September hos mormor och morfar, klev vi till slut innanför dörren klockan sju på söndag kväll. En händelserik, inspirerande, intensiv och mycket trevlig helg lades till jobbanken, som idag följts upp med massor av trevliga samtal med såväl atleter som ambassadörer. Positiv Input är verkligen guld värd!

Love,
Carro 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar