Besökare

fredag 25 mars 2016

Tillbaka i Sverige

 Då var vi tillbaka på svenska mark igen. Det blev lite ofrivillig bloggvila, då nätet inte var så sugen på att ladda upp bilder i vettig hastighet. 

Hurghada och hotellet Aqua Marine var långt över våra förväntningar. Jag har spenderat väldigt mycket tid i Egypten, men trodde ärligt talat inte att charterhotell kunde hålla den höga standarden som det här hotellet faktiskt höll. 
Himlen var klarblå 6 av 8 dagar. De övriga två (sista dagarna) var det moln en timme och sista dagen var det "småmulet". Däremot var det igen vind och över 30 grader dessa dagar, så de upplevdes nästan som varmare än de soliga 27-31-gradiga dagarna då det blåste nordlig och nordvästlig vind mellan 10-15 sekundmeter. Att kunna sätta sig på ett flyg i 5 timmar och hamna i detta varma klimat är helt ofattbart. 
 Vi landade ju på torsdag eftermiddag och redan på fredagen gjorde September flätextensions. Hon var obeskrivligt nöjd över dem och så fort vi klev ur salongen, deklarerade hon att hon hette Elsa och att jag var hennes syster Anna. Älskling var Christoffer... Vi var lite oroliga för hur flätorna skulle hålla och för att hon inte skulle vilja ha dem dagen efter, men efter en vecka med massor av bad, så är det endast två som har åkt ur och oavsett, var det värt det eftersom September tyckte så mycket om dem. 
Balkongutsikten...
Även vårt hotellrum höll väldigt bra standard och September hade ett eget rum. Hon sov för ovanlighetens skulle hela nätterna, men vaknade vid soluppgången mellan tjugo över fem och tio i sex på mornarna. Det gjorde dock inte så mycket, eftersom vi då alla oftast låg i min och Älsklings säng till sjutiden och drog oss. Jag hade ju dragit på mig värsta sortens förkylning, så de 4 första dagarna gick jag på tabletter och litervis (nja, men nästan) med nässpray. Jag däckade därför också vid nio-halv tio dessa kvällar... 

Love, 
Carro 

1 kommentar:

  1. Oki.Välkomna hem från värmen..Ha en fortsatt GLAD PÅSK...Kram.

    SvaraRadera