Besökare

onsdag 17 februari 2016

Back Again...

 Igår fick jag en sammanställning på hur många människor som besökt bloggen under januari. "Vilken blogg?" tänkte jag, eftersom den här har varit vilande sedan augusti förra året. Det visade sig dock att det fortfarande finns människor som kikar in här och jag började känna ett riktigt bloggsug. Som jag nämnt tidigare, är ju bloggar praktiska då människor som man känner, men av olika anledningar inte träffar så ofta, kan hålla sig lite uppdaterade på vad det är som händer. Tidigare har det även varit en del träningsintresserade som har sökt sig hit, plus att jag själv uppskattar att kunna gå tillbaka och läsa om hur saker och ting var för en månad sedan, för ett år sedan och så vidare... 

Man kan i runda slängar säga att jag slutade med bloggandet när jag började mitt nya jobb. Mest för att det var så mycket med allt. Jag hade nog tänkt att ta upp det, men i och med raketfarten av utvecklingen av både mitt jobb och hela Workout Empire (jo, jag ska berätta mer om det också), så kom allt det här bort i virvelvinden. Det är fortfarande härligt högt tempo, men jag har kommit fram till att avsätta en kvart om dagen till min egna lilla bloggbubbla, är nog bara sunt för mig.
Här på bloggen kommer det fortsatt att handla mycket om vad CarrosFMF, det vill säga Carro's Fitness, Music and Family, står för. Lite mindre musik än tidigare blir det, eftersom det är något jag valt att i stor utsträckning prioritera bort. Desto mer av pärlan här ovanför blir det istället. Tänk att lilla fröken September Boo nästan är 3,5 år nu. Tiden går fort och det är helt otroligt hur mycket det händer för nästan varje vecka nu. Idag har det dock inte varit den bästa dagen, då hon nämligen åkte på årets första sjukdom igår kväll. Från 37,2 till 40,2 i feber på en halvtimme, för att sedan pika upp på 40,7 grader. Därför har jag jobbat hemifrån framför datorn idag. September har mest legat i sängen, kollat på Scooby Doo och Smurfarna, samt sovit massor.

Imorgon bitti kommer morfar och Chicko hit och är med September på förmiddagen, så det ser hon fram emot!

Love,
Carro


1 kommentar:

  1. Men du vad glad jag blir att du har återuppstått,har saknat ditt bloggande,men samtidigt tänkt att du har fullt upp.Oj vad September har växt till sig.Hoppas hon piggar på sig fort nu..Mina barnbarn bjöd mig på en tokförkylning för en dryg vecka sen,var helt däckad fre-lör-sön,,är nu tillbaka i Uppsala för att vara stand in igen,mamman o pappan är på annat håll tors-fred (Jobb)..Haé hur bra som helst.Kram.

    SvaraRadera