Besökare

måndag 29 juni 2015

"Då blir barnen fulla med sommar och benen blir fulla med spring."

Idag stod det massor av lek och bus på mitt och Septembers semesterschema. En sådan dag kräver sin energi, så lillfjällan serverades pannkaka till frukost. 

Alla som känner mig på något vis, vet att jag är en soldyrkare. Till skillnad från igår, så var det mulet idag. Trots det var vi ändå väldigt nöjda med vädret, eftersom det var 22 grader varmt. Jag kräver alltså inte sol varje dag på sommaren, bara att man kan gå ut utan att frysa. Gärna som idag, i shorts och linne. 

 Vi avklarade två olika lekparker idag. September tycker att rutschkanorna är roligast och även jag åkte ganska mycket. Det blir så mycket roligare då, för båda två. 
September tycker att det är allra roligast om det är andra barn runt omkring. Idag var det inga andra barn på någon av lekplatserna, men däremot två sommararbetare som målade klätterställningarna. Det räckte gott och väl för September och hon lyckades oväntat nog hålla sig borta från de nymålade partierna. 
 Innan vi började gå hemåt, stannade vi på basketplanen på den skolgård där jag själv spenderat åtskilliga. Det är nästan 20 år sedan nu och korgarna tycktes vara de samma nu som då...
När vi kom hem från vår lekparksturné kom en grannkille på gatan förbi och September fortsatte då att leka i samma tempo.  


Själv är jag betydligt bättre i förkylningen, men stämbanden är fortfarande riktigt dåliga. Det är lite oroande i och med att jag har ett gig på fredag. Förhoppningsvis hinner de återhämta sig tills dess.

Love,
Carro 

1 kommentar:

  1. Det har varit lite sol o moln idag,mest mulet kanske..Pankisar,det är favon hos mina barnbarn det och pasta...Det blev en hel del lek o bus för er kan jag tro..Haé Kram.

    SvaraRadera