Besökare

måndag 6 april 2015

Workout & Gastronomy

Jag skrapade ihop 8 träningspass under de fyra lediga dagarna. Framför allt är jag igång på gymmet och träningsvärken är inte att leka med. Lika viktigt som att jag inte gick dit under en period - lika viktigt känns det att vara tillbaka. Det är trots allt där jag formar och stärker kroppen.

Älskling körde mig till gymmet idag och jag sprang hem. Det var ruggigt jobbig. Löpningen ÄR väldigt jobbig nu, men jag vet att jag måste igenom den här perioden innan det vänder. Löpning kan vara otroligt skönt, även om det känns extremt avlägset idag.

Igår hade vi middag här hemma. Vi provade ett nytt riktigt gott dessertvin som även fick gå som förrätt utspätt med lite Sprite Zero. Älskling grillade sedan en riktigt fin oxe och till efterrätt hade jag knåpat ihop någon sorts chokladkräm med färskost i ugn som jag toppade med jordgubbscouliss, lite grädde och jordgubbar. Det var en ljuvlig kombination. 

Här hemma blir det nu filmkväll. September somnade redan strax efter sex. Det är andra feberfria dagen, men det har kostat mycket på krafterna med så många dagars hög feber.

Love,
Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar