Besökare

fredag 13 februari 2015

Biter ihop

 

Vissa veckor bokar jag upp ett ganska fullt schema. Därför var det särskilt eländigt att jag kraschade med skidorna just den här veckan, när jag dels giggade igår och även ska köra dubbla gig imorgon kväll.

Statusen i morse var inget vidare. Förutom att kroppen gör fortsatt ont som attans, har någon form av förkylning dragit in i kroppen. När kroppen måste lägga energi på att läka skador, orkar den inte samtidigt upprätthålla ett hundraprocentigt immunförsvar. 

Här spelade jag igår. Myspyspiano. 

När jag luftade min oro över morgondagens gig på lunchrasten, gick en kollega mot strömmen och konstaterade att jag skulle klara av helgens jobb. Trots min urusla status. Jag tror att han har rätt. Man klarar väldigt mycket mer än man tror. Det är ungefär som när man tränar. Man blir alltid förvånad, och stolt, när man klarar av två extra repetitioner när det känns som om både ork och kraft är helt slut. Med andra ord ska jag fullfölja veckans planering. Det blir utmanande, men desto skönare att ta det lugnt och läka ihop på söndag. 

Hoppas ni får en fin helg! 

Love, 
Carro 


3 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna att det ska funka med jobben i helgen..
  Ja soltorkade tomater olivkräm passar så bra ihop..Haé Kram.

  SvaraRadera
 2. Ja Sweethearts Of The Rodeo har ett gäng fina låtar på tuben,jag gillar deras stil..Haé Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej, Vill bara säga att du inspirerar mej. Vill kanske inte bli så vältränad som dej men tränad...ja tack. Har smygläst din blogg ca en halvår nu. Tack för en bra blogg!!! Kolla gärna in på min blogg. (http://jessicasunderbaraliv.blogspot.se/ ) Nybörjare men lär mej. Kram Jessica

  SvaraRadera