Besökare

måndag 2 februari 2015

3 Weeks Kick Start

Då var det äntligen dags att trappa upp Fitness-nivån några steg igen. Idag påbörjade både jag och maken ett litet projekt som sträcker sig över 3 veckor. Syftet är att plocka bort de mest onödiga kilona från kroppen och för min del kommer det att gynna konditionsträningen och den funktionella träningen. Förhoppningsvis kommer det även att lindra min ländrygg, som åter igen har förlorat sin flexibilitet. 

Vad det hela i praktiken innebär, är att kosten kommer att bli strikt 12 av 14 halvdagar i veckan. Träningen kommer att bestå av styrkepass på gymmet och konditionsträning. Efter att ha avverkat 5 kilometer i stakmaskinen idag, är jag väldigt sugen på att köpa längdskidor nu. Otroligt effektiv träning som både stärker musklerna och framför allt förbättrar konditionen.

Love,
Carro 

1 kommentar:

  1. Kolla på xxl.se eller stadium båda har bra paket för längdskidor som inte är allt för dyrt heller. Köpte mina för ca2500 och då fick jag höra att jag kan ha dom hela livet och köra någon klassiker om jag vill de också. Köpte mina på stadium.

    SvaraRadera